D5eb9b002edfcd9e8124d9c18789ec672df84e6b

Een uniek fondsenwervend evenement: De Doggy Marathon

Afgelopen zaterdag, 18 september, vond een wel heel bijzonder evenement plaats van onze klant Stichting VIER VOETERS. Tijdens de zogenoemde Doggy Marathon renden of wandelden bijna 400 enthousiaste deelnemers een parcours van 4,2 of 8 km door de prachtige Oisterwijkse Bossen & Vennen. Maar dat deden ze niet alleen... Het unieke aan dit ren- en wandelevenement is namelijk het feit dat je mee mag doen samen met je hond! 

Het doel dat Stichting VIER VOETERS heeft met de Doggy Marathon is hondenliefhebbers een bijzondere dag bezorgen en daarnaast geld inzamelen voor de zwerfhonden in Roemenië. En dat is hard nodig: VIER VOETERS zorgt er zo namelijk voor dat deze zwerfhonden medische zorg krijgen én niet zonder pardon worden afgemaakt.

Ook dit jaar was het evenement weer een groot succes. Er werd € 30.241 opgehaald voor honden in nood en de teller loopt nog door. Wij feliciteren Stichting VIER VOETERS met het behaalde succes en kijken nu al uit naar het volgende evenement!

Tip: bekijk hier de foto's van de Doggy Marathon.

------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!