Zorg & Welzijn

De zorgsector heeft, net als vele andere sectoren, te maken met bezuinigingen. Dat maakt dat zorginstellingen op zoek moeten naar alternatieve manieren om hun zorg te financieren. Crowdfunding voor de zorg met behulp van het Kentaa-platform biedt uitkomst.

Met ons platform kunnen zorginstellingen online donaties werven. Van ziekenhuizen tot thuiszorginstellingen en van verpleeghuizen tot revalidatie-instellingen; crowdfunden, dat kan elke zorginstelling!

Crowdfunding in de zorg kan ingezet worden om geld in te zamelen voor bijvoorbeeld (experimenteel) medisch onderzoek, nieuwe apparatuur of het verbeteren van de patiëntenzorg. Ook het bevorderen van het welzijn van patiënten, bezoekers en medewerkers kan een prachtig crowdfunding doel zijn. Voor een schilderij of kunstwerk of een speelkamer voor de kinderen is immers binnen de standaard budgetten vaak geen ruimte.

Heeft jouw instelling een Vriendenstichting? Vaak zetten zij zich al in voor het welzijn van patiënten. Kentaa helpt jullie graag met het laten groeien van de inkomsten uit crowdfunding en andere manieren van online fondsenwerving. Bekijk hieronder vast enkele succesvolle crowdfunding voor de zorg campagnes van onze klanten en laat je inspireren!

 

Bekijk ons aanbod of start direct met online fondsenwerving*

 

Crowdfunding voor zorg speelt in op de emotie. En dat is precies de reden waarom het werkt. Iedereen kent wel iemand die zorgbehoevend is en dat maakt het leveren van een bijdrage voor hen relevant en vaak noodzakelijk. Veel patiënten, familieleden of medewerkers dragen een warm hart toe aan zorginstellingen.

Crowdfunding in de zorg is op vele manieren inzetbaar. Willen jullie giften werven voor veelbelovend experimenteel medisch onderzoek? Voor speelmateriaal voor de kinderen? Voor de aankleding van het restaurant in jullie zorginstelling? Of voor nieuwe medische apparatuur? In alle gevallen biedt crowdfunding door de zorg met behulp van het Kentaa-platform uitkomst.

Hoe werkt ons platform? Dat leggen wij je graag uit. Het Kentaa-platform is in te zetten als crowdfunding-, fondsenwerving- en kom-in-actieplatform. Wanneer je kiest voor Kentaa krijg je indien gewenst een maatwerk website volledig afgestemd op jouw huisstijl. Iets minder budget? Geen probleem. Wij bieden voor ieder type zorginstelling, groot en klein, een passende oplossing!

Daarnaast staan wij bekend om onze snelle werkwijze. Afhankelijk van je wensen kun je al binnen een paar uur met Kentaa aan de slag. Met behulp van onze slimme functionaliteiten zal iedere zorginstelling effectief geld kunnen inzamelen. Zo kun je dankzij de integratie van social media binnen de kortste keren een grote groep mensen bereiken.

Je houdt met Kentaa als zorginstelling zelf volledig de touwtjes in handen. Met behulp van de achterkant van het platform, het Kentaa Dashboard, kun jij onder andere real-time inzicht verkrijgen in de statistieken van je crowdfunding acties en projecten, de content op je pagina aanpassen en je achterban bedanken voor hun donatie.

Meer weten? Neem gerust contact op met Kentaa, wij vertellen je graag alles over onze mogelijkheden voor crowdfunding in de zorg!

 

Bekijk ons aanbod of start direct met online fondsenwerving*

 

*Let op: alleen stichtingen of verenigingen met een ANBI status kunnen gebruik maken van Kentaa Go.