Onderwijsinstellingen

Universiteiten en scholen zijn in toenemende mate genoodzaakt om zelf fondsen te werven. Crowdfunding voor het onderwijs wint dan ook aan populariteit. Kentaa biedt een innovatief platform dat crowdfunding voor scholen mogelijk maakt. Of je nu geld wilt inzamelen voor lesprogramma’s, voor (wetenschappelijk) onderzoek of voor uitbreiding van gebouwen… Met het Kentaa-platform wordt het werkelijkheid. 

Ons platform is gebruiksvriendelijk en heeft vele mogelijkheden. Zo krijg je een eigen crowdfunding-pagina, eventueel in jullie huisstijl, waar je eenvoudig projecten kunt aanmaken. Deze projecten kunnen vervolgens met één klik op de knop gedeeld worden met alumni, leerlingen en relaties, zodat jullie samen kunnen starten met geld inzamelen voor school.

Wist je dat bijna alle (9/13) Nederlandse universiteiten al samenwerken met Kentaa om (onderzoeks)projecten met behulp van crowdfunding voor onderwijs te financieren? Crowdfunding blijkt niet alleen zeer effectief om geld in te zamelen, maar ook om met bestaande en nieuwe relaties in contact te komen en hen aan je universiteit of school te binden. Dat wil jij toch ook? Start met crowdfunden via Kentaa!

 

Neem contact met ons op

 

Steeds vaker zijn universiteiten en hogescholen op zoek naar middelen om (wetenschappelijk) onderzoek te financieren. Maar ook scholen in het beroepsonderwijs en middelbare- en basisscholen, zijn in toenemende mate genoodzaakt om zelf fondsen te werven om hun plannen te kunnen blijven verwezenlijken. Crowdfunding in het onderwijs biedt uitkomst.

Crowdfunding voor onderwijs is een middel om projecten te financieren met behulp van nieuwe en bestaande doelgroepen. Met crowdfunding voor onderwijs kun je bijvoorbeeld geld inzamelen voor onderwijsmateriaal, de aanleg van een schoolplein of specifieke onderzoeken. Steeds meer scholen grijpen naar deze nieuwe manier om online fondsen te werven, omdat het een erg effectieve manier blijkt om de continuïteit en toekomstplannen van scholen te garanderen. Daarnaast is crowdfunding voor onderwijs een uitstekende methode om jezelf als universiteit of school te profileren en nieuwe relaties aan je te binden.

Geld inzamelen voor school door middel van crowdfunding wint dus enorm aan populariteit. En dat is niet zo vreemd! Crowdfunding is juist voor universiteiten en scholen erg aantrekkelijk, omdat ze een betrokken gemeenschap van leerlingen, alumni, docenten en relaties hebben.

Crowdfunding voor onderwijs zorgt er voor dat projecten, plannen en onderzoeken van onderwijsinstellingen gerealiseerd kunnen worden. Zo wordt het Nederlandse onderwijs steeds een stukje beter. Daar draagt Kentaa graag haar steentje aan bij. Daarom bieden wij een innovatief en gebruiksvriendelijk platform om crowdfunding voor onderwijs mogelijk te maken.

Met het Kentaa platform kun je als universiteit of school snel beginnen met je eigen crowdfunding pagina. Je kunt er voor kiezen om deze pagina volledig af te stemmen op je eigen huisstijl, zodat de website herkenbaar blijft voor je achterban. Ook kun je meerdere projecten waarvoor je geld wilt inzamelen, tegelijkertijd aanmaken. Via sociale media kanalen kun je projecten eenvoudig delen met een je netwerk, zodat je een grote groep mensen in één keer bereikt.

Met het Kentaa-platform is heel veel mogelijk. Zo kun je in het dashboard direct de resultaten zien en kun je de content op jouw website zelf aanpassen. Om de betrokkenheid te vergroten kun je via het Kentaa-platform zelfs beloningen uitreiken in ruil voor donaties. Geld inzamelen voor school wordt hiermee nog leuker.

Wanneer je kiest voor Kentaa kies je voor een betrokken partner, die er samen met jou voor gaat zorgen dat jouw projecten voor crowdfunding voor onderwijs zo succesvol mogelijk zijn. Maak de dromen en plannen van jouw onderwijsinstelling waar, met het crowdfunding platform van Kentaa!

 

Neem contact met ons op