78996a7b01063ad2839e075f039e55df31caa784

Save the Date: 15 september – Masterclass ’Crowdfunding voor goede doelen’

 

Wat: Masterclass ‘Crowdfunding voor goede doelen’
Wanneer: Donderdag 15 september 2016
Voor wie: Managers en directies van goede doelen
Waar: bij Goede Doelen NederlandOp a.s. donderdag 15 september verzorgen wij, in samenwerking met de Hartstichting, een Masterclass ‘Crowdfunding voor goede doelen’, speciaal voor leden van Goede Doelen Nederland.

Inhoudelijk programma
De masterclass gaat in op de strategische en organisatorische aspecten van crowdfunden voor organisaties, en is dan ook specifiek gericht op managers en directies van goede doelen. Vragen die tijdens de masterclass o.a. beantwoord zullen worden:

  • Past crowdfunding bij mijn organisatie? 
  • Welke impact heeft crowdfunding op mijn organisatie? 
  • Welke kennis en vaardigheden zijn er nodig om als goed doel succesvol te crowdfunden? 


Praktijkervaring van de Hartstichting
De masterclass wordt geleid door Marc Schoutens, directeur van Kentaa. Hij zal bijgestaan worden door Ellen Janssens, Business Development Manager bij de Hartstichting. Enkele maanden geleden is de Hartstichting een bijzondere en succesvolle crowdfunding pilot  gestart, waarvoor Kentaa de website heeft opgezet. Ellen zal daarom alles kunnen vertellen over haar ervaringen, aanpak en lessons-learned gedurende hun crowdfunding traject. 

Samenwerkingsprogramma met Goede Doelen Nederland
De masterclass ‘Crowdfunding voor goede doelen’ is onderdeel van een samenwerkingsprogramma die wij met Goede Doelen Nederland hebben ontwikkeld. Dit programma is er om goede doelen te ondersteunen bij de inzet van crowdfunding. Veel organisaties blijken namelijk wel de potentie in deze innovatieve manier van financiering te zien, maar hebben geen idee waar te beginnen. Wij zijn met onze ruime kennis en praktijkervaringen in staat organisaties te helpen om doordachte besluiten te nemen over dit actuele onderwerp. Het volledige programma bestaat uit drie bijeenkomsten. Je leest er hier meer over.

Aanmelden voor de masterclass?
Ben je enthousiast geraakt en wil je deelnemen aan de masterclass ‘Crowdfunding voor goede doelen’ op 15 september aanstaande? De laatste plekken zijn nog beschikbaar, meld je snel aan via info@goededoelennederland.nl.

 


------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!