458e8929bb1fa3eaf9e18fa7b91659c765965b8c

Save The Date: 1 december - Fondsenwervings Café Zwolle

Op aanstaande donderdag 1 december vindt de winter editie van het Fondsenwervings Café in Zwolle plaats. De borrel is bedoeld voor alle typen fondsenwervers en marketeers. Het is gratis toegankelijk voor iedereen die in een ontspannen setting en dicht bij huis wil netwerken, bijpraten en borrelen.

Dit maal zijn wij, Kentaa, één van de sponsoren van dit café. Nog een reden waarom wij jou graag willen uitnodigen voor deze borrel! Terwijl het buiten koud is, staan in het gezellige café Foyé in het culturele hart van Zwolle de bokbiertjes en bitterballen al klaar! Ben jij er ook bij?

Over het Fondsenwervings Café
Het Fondsenwervings Café in Zwolle is, in navolging van de succesvolle Fondsenwerving Café's in Amsterdam, Utrecht en Den Haag, in juni van dit jaar geopend. Het is een initiatief van Instituut Fondsenwerving (IF). Het IF is - met 500 aangesloten leden - de branchevereniging van fondsenwervende instellingen, professionals en dienstverleners die de sector een warm hart toedragen. Daarnaast is ze hét platform waar je terecht kunt om kennis te delen, te netwerken en jezelf verder te ontwikkelen.

Schrijf je in via MeetUp
Schrijf je nu (gratis) in voor de winter editie van het Fondsenwerving Café Zwolle op aanstaande 1 december van 16:00 tot 19:00. Vraag collega's mee en zet de datum vast in je agenda! Aanmelden kan via MeetUp (gebruik je Facebookaccount of e-mailadres). Hopelijk zien we je daar! 


------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!