Dbbf35aa560cdb76d6b8a5479364ab2103a7d9cc

Gratis whitepaper: fondsen werven met evenementen

Het evenementen seizoen voor goede doelen is in volle gang. Kentaa klanten boeken daarmee vele successen. Hier liggen voor meer goede doelen mooie kansen.

Daarom heeft Kentaa, samen met Walter van Kaam van Fundraiser Online, een whitepaper geschreven over fondsen werven met evenementen. Het whitepaper biedt handvatten voor event fundraising. Wat zijn de cruciale ingrediënten voor een succesvol evenement? Wat is de plek van het evenement in de fondsenwervende strategie van een charitatieve organisatie? Wat zijn de valkuilen en hoe kan je die het beste omzeilen? Op deze vragen wordt in het whitepaper antwoord gegeven.

Het whitepaper is geschikt voor zowel organisaties die net (willen) beginnen met event fundraising en voor organisaties die daar al meer ervaring mee hebben.


Download hier het whitepaper 'Fondsen werven met evenementen'


------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!