Eb79518bd65bb5864b34f57c1a127d8e66821223

Maak kennis met Sabina Vissers, de nieuwe Sales Consultant bij Kentaa

Zoals velen van jullie al weten, is er de afgelopen tijd het één en ander veranderd binnen het Kentaa salesteam. Zo heeft Marien Visser Kentaa per 1 april na zeven mooie jaren verlaten voor een nieuwe uitdaging. Sindsdien vervult Hiske Gude de rol van Commercieel Manager en zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe Sales Consultant om het team weer compleet te maken. Die persoon hebben we gevonden: welkom Sabina! Ze stelt zich graag even voor.

 

Sabina VissersHallo, mijn naam is Sabina Vissers en ik ben net begonnen bij Kentaa als Sales Consultant. Samen met het hele team van Kentaa wil ik ervoor zorgen dat alle goede doelen in Europa met onze online tools heel veel donaties gaan ophalen en zo hun doelen kunnen realiseren.

Voordat ik bij Kentaa kwam heb ik onder meer als zelfstandig ondernemer in de muziekbranche gewerkt. Als booking agent, als publiciteitsmedewerker voor podia, platenlabels, festivals en artiesten en ook als marketingcoach voor muziekstudenten van diverse conservatoria in Nederland.

Kentaa lijkt natuurlijk iets heel anders te zijn, maar de overeenkomst zit er voor mij in dat ik het leuk vind om mensen te helpen om tot betere resultaten te komen. Of het nu musici zijn, die ik uitleg hoe ze hun marketing en sales kunnen doen, of goede doelen, die ik help om meer donaties op te halen met online tools… Het werk is voor mij altijd bevredigend wanneer ik de ander verder kan helpen om meer te bereiken.

Bij Kentaa mag ik samenwerken met een deskundig team, waar snelheid en kwaliteit altijd voorop staan. Ik vind het een grote eer om op deze wijze een bijdrage te mogen leveren aan de realisatie van de dromen, behoeften en wensen van mensen in onze samenleving.

Hopelijk spreken we elkaar binnenkort!

--

 

Wil je contact opnemen met Sabina over de pakketten van Kentaa?

 

E-mail Sabina

 

----

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!