D80124ad2a95b47d8107810eaf6fef6ac3031c60

Douw&Koren verzorgt Canvas Sessies voor Kentaa klanten

Een crowdfundingproject valt of staat met een goed crowdfundingplan. Wie is jouw crowd, welke kanalen heb je tot je beschikking, wanneer communiceer je, wat en naar wie? Wat is een realistisch doelbedrag en wat zet je tegenover donaties?

Canvas Sessies door Douw&Koren
Speciaal voor organisaties die het Kentaa platform (gaan) inzetten voor crowdfunding biedt Douw&Koren, expert op gebied van crowdfunding in Nederland, op maat gemaakte Canvas sessies. Tijdens deze sessie helpt Douw&Koren organisaties met het definiëren van de doelgroep, het bedenken van eventuele tegenprestaties en het opstellen van een solide plan de campagne met het oog op de inzet van het Kentaa platform. Zo kunnen organisaties nog succesvoller zijn met crowdfunding!

Zo'n sessie bij Douw&Koren kost voor Kentaa klanten 500 euro ex btw. Interesse?

Mail direct met Douw&Koren of bekijk het leaflet.

Lees ook:
Crowdfunding: wat het jouw organisatie oplevert (naast geld)
De status van crowdfunding door non-profits

Download:
Whitepaper ‘Crowdfunding voor Non Profits

 

 

---

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!