Kentaa Forms Actiemaand: Werf structurele en eenmalige donateurs met 100 euro korting

31-05-2021 | 09:32

Juni is de Kentaa Forms Actiemaand. In deze maand maak je voordelig kennis met onze tool voor online donatieformulieren, Kentaa Forms. Op donderdag 17 juni om 11 uur organiseren we een webinar waarin we samen met Lymph&Co Foundation & MBRC the ocean laten zien hoe zij Kentaa Forms inzetten voor de werving van eenmalige en structurele donateurs en welke problematieken de tool voor hen heeft weggenomen.

Meld je aan

Besluit je tijdens de actiemaand aan de slag te gaan met Kentaa Forms? Dan krijg je 100 euro korting op de vaste licentiekosten in het eerste jaar (van €299,- voor €199,-) en krijg je begin juli een exclusieve training. Zo kun je goed uit de startblokken.

Bekijk alle voordelen van de actiemaand:

Meer informatie

 

Over Kentaa Forms

Met Kentaa Forms maak je onbeperkt donatieformulieren aan die je kunt linken aan jouw website of campagne. Online donatieformulieren van Kentaa Forms zijn flexibel, eenvoudig op te zetten en aan te passen naar jouw wensen. En over de technische kant hoef jij je niet druk te maken. Kentaa Forms ontzorgt. Van het innen van donaties tot het verwerken van donateursgegevens en het op de hoogte brengen van jouw donateurs. Kentaa Forms maakt het je gemakkelijk en bespaart je tijd! Ook als je geen CRM hebt om je donateurbestand in bij te houden. Zo kan iedere organisatie starten met het werven van eenmalige én structurele donateurs.

Lees meer op www.kentaa-forms.nl.