Online fondsenwerving voor elke non-profit organisatie

Kentaa biedt het beste en goedkoopste platform voor online fondsenwerving.
Alle goede doelen, verenigingen, stichtingen en organisaties met een maatschappelijke doelstelling en een ANBI-status kunnen gebruik maken van het platform.
Er zijn geen maandelijkse of opstartkosten, je betaalt alleen een bedrag per transactie, dus start vandaag nog met het werven van fondsen!

 

Je krijgt een eigen fondsenwervende website die je helemaal naar wens kunt inrichten in jullie eigen huisstijl.
Wanneer je aanmelding is verwerkt kun je direct donaties ontvangen via iDeal, Creditcard en andere betaalmethodes.

Crowdfunding

Een grote groep mensen (the crowd) zorgt samen voor de financiële middelen die nodig zijn om jouw droom te realiseren.

Meer informatie

Start direct

Event Fundraising

Deelnemers aan jouw evenement zoeken sponsors in hun vriendenkring, bij bekenden en collega's om hun (sportieve) uitdaging tot een succes te maken.

Meer informatie

Start direct

Kom In Actie

Geef iedereen die jouw doel een warm hart toedraagt de mogelijkheid om zelf een sponsoractie te bedenken en te starten.

Meer informatie

Start direct

Jouw voordeel
  • geen platformkosten
  • zeer scherpe transactietarieven
  • maandelijkse uitbetaling
  • in je eigen huisstijl

Kentaa Premium

Op zoek naar een op maat gesneden oplossing voor jullie organisatie? Kentaa Premium biedt een multifunctioneel platform dat voor meerdere en verschillende campagnes gebruikt kan worden. Met persoonlijk advies en begeleiding vanuit Kentaa. De voordelen van Kentaa Premium op een rij:  

Veelgestelde vragen
Voor wie is Kentaa?

Kentaa is voor alle Nederlandse Kamer van Koophandel geregistreerde, stichtingen/verenigingen/instellingen zonder winstoogmerk en met een algemeen maatschappelijk doelstelling.

 
Wat kost Kentaa?

Met Kentaa heb je niet alleen de allerbeste techniek in huis, het is ook nog eens het goedkoopste platform voor online fondsenwerving. De enige kosten zijn de kosten voor de payment provider voor het afwikkelen van de donaties. Onze PLUS pakketten kosten € 99 per maand.

Wat moeten we zelf doen?

Kentaa faciliteert, onderhoudt en garandeert het technisch beheer van het Kentaa platform. De Kentaa pakketten (met uitzondering van Kentaa Premium) zijn self-service pakketten die non-profits zelfstandig kunnen gebruiken om hun fondsenwerving doelen te bereiken. Met het krachtige Kentaa Dashboard is het eenvoudig om je eigen fundraising website te beheren.

Kentaa levert support op functionele vragen, en voorziet je door middel van SUMO (het online Kentaa supportcenter) van nuttige informatie om het Kentaa platform met succes en plezier te gebruiken.

Welke hulp biedt Kentaa?

Je hebt 24/7 toegang tot de online support omgeving: SUMO. Binnen SUMO vind je uitleg over de functionaliteiten die Kentaa rijk is. En kom je er niet uit? Stuur een email naar support@kentaa.nl.

 

Waarom is het zo goedkoop, wat is dan het verdienmodel van Kentaa?

Kentaa berekent geen kosten aan de organisaties die gebruik maken van Kentaa. In plaats daarvan wordt aan alle donateurs een vrijwillige bijdrage gevraagd om onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

Wat als het doelbedrag niet wordt gehaald?

Uiteraard is het jammer dat het niet is gelukt om je doelbedrag te behalen. Maar dat wil niet zeggen dat je geen recht hebt op de geworven donaties. Je behoudt dus alle donaties die je hebt geworven!

Wat zijn de voorwaarden?

Bekijk de gebruiksvoorwaarden.

No cure no pay!

Ontvang vandaag nog je eerste online donatie. Je hebt weinig tot geen technische kennis nodig om met Kentaa succesvol te worden.

Start nu