Voor wat?

Kentaa voorziet in diverse websites voor fundraising. Van actieplatform tot event fundraising en van crowdfunding platform tot een digitale collectebus: Kentaa helpt jouw organisatie om online inkomsten en contacten te genereren.

Kentaa is gespecialiseerd in online fundraising in de breedste zin van het woord. Wij helpen jouw organisatie graag met het verkrijgen van inkomsten, met ons brede aanbod van online tools. Kentaa helpt goede doelen en non-profitorganisaties om bij hun doelen voor fondsenwerving, het juiste platform te kiezen. We denken met je mee over wat je nodigt hebt om je doel te bereiken. Samen bereiken we meer!

Wij voorzien in diverse tools voor fundraising. Online fondsenwerving is namelijk in vele vormen mogelijk, en dat is maar goed ook! Iedere organisatie is immers anders en iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Onze platforms kunnen ingezet worden voor crowdfunding, event fundraising, als kom-in-actie platform of als online collectebus. Allemaal gericht op het tot uiting brengen van innovatieve ideeën en het generen van inkomsten met behulp van online kanalen.

De platformen van Kentaa zijn zo opgebouwd dat ze flexibel, breed inzetbaar en gebruiksvriendelijk zijn, zodat alle type organisaties, groot én klein, op een passende manier, hun fundraising doelstellingen kunnen behalen.

Bekijk onze pakketten

Online fundraising krijgt een steeds groter aandeel in de inkomsten van goede doelen en instellingen. Traditionele fondsenwerving alleen, blijkt namelijk vaak niet meer voldoende. Donateurenbestanden vergrijzen en ook de donateur zelf verandert. Zo geeft de donateur vaker ad hoc en vindt hij het belangrijk om te weten waar zijn geld naartoe gaat. Daartegenover staat dat de donateur steeds meer op internet te vinden is. Potentie zit ‘m dus in online fundraising!

Met deze kennis in het achterhoofd ontwikkelt Kentaa platformen voor online fundraising. Deze platformen geven goede doelen en instellingen de mogelijkheid om transparant en gericht fondsen te werven. Met behulp van deze platformen kunnen innovatieve ideeën met slechts enkele klikken op de knop gedeeld worden met het (online) netwerk van jouw achterban. Dat maakt online fondsenwerving erg effectief.

Het Kentaa platform is zeer breed inzetbaar. Zo maakt het crowdfunding mogelijk. Met deze vorm van online fondsenwerving kunnen organisaties voor fondsen werven voor specifieke projecten. Denk aan universiteiten, sportverenigingen, ziekenhuizen of musea, die financiering zoeken voor bijvoorbeeld onderzoek of een kunstgrasveld. 

Daarnaast kan het Kentaa platform worden ingezet voor event fundraising. Hierbij moet je denken aan goede doelen die een evenement inzetten om fondsen te werven. Deelnemers worden dan de fondsenwervers. Naast hun deelname aan het evenement krijgen zij eigen actiepagina’s, waar zij sponsors, in de vorm van bijvoorbeeld vrienden, collega’s of familie, kunnen zoeken.

Met het Kentaa platform kun je ook acties van de achterban faciliteren, wanneer je het inzet als kom-in-actie platform. Hier kunnen mensen eigen acties aanmelden, waaruit vaak nieuwe fundraising ideeën voortkomen. Heeft jouw achterban ook veel goede ideeën? Overweeg dan om hun actie groter op te zetten, bijvoorbeeld door er een evenement aan te koppelen. 

Tot slot maakt Kentaa online collecteren mogelijk met behulp van Digicollect. Deze online doorvertaling van de offline collectebus maakt gebruik van de mogelijkheden en gemakken van het internet biedt (zoals snel delen via sociale media) en combineert dat met de krachtige kenmerken van de offline collecte: kleine moeite, kleine bedragen, anoniem geven en sociale druk.

Kentaa biedt fundraising oplossingen voor alle goede doelen en instellingen. Wil je weten wat voor jou de beste tool is? Neem dan contact met ons op. Samen kiezen we het beste platform!