Goede doelen

Wanneer we spreken over goede doelen in Nederland, spreken we over charitatieve instellingen die zich inzetten op filantropisch vlak. Ofwel: een goed doel doet iets goeds voor anderen; iets waar Kentaa graag een bijdrage aan levert!

Daarom helpt Kentaa goede doelen met acties opstarten, crowdfunding, fondsenwerving via evenementen en online collectebussen. Met onze ruime kennis van de markt, het online geef-gedrag en de nieuwste technologieën, in combinatie met onze talentvolle medewerkers, zijn wij in staat effectieve acties voor goede doelen op te zetten.

 Jullie doel, is ons doel. Kentaa fungeert dan ook als een verlengstuk van jouw organisatie op het gebied van online fondsenwerving. Wij zorgen er met onze slimme tools voor, dat jouw goede doelen acties zoveel mogelijk online donaties genereren. Bijvoorbeeld met een crowdfunding platform voor goede doelen. Wist je dat wij al meer dan 70 goede doelen in Nederland en België vooruit hebben geholpen? Voor innovatieve oplossingen met betrekking tot acties voor goede doelen kies je Kentaa!

 

Bekijk ons aanbod of start direct met online fondsenwerving*

 

De markt van goede doelen in Nederland is in beweging. Naast het feit dat donateurenbestanden vergrijzen en het aantal fondsenwervende organisaties groeit, blijken traditionele fondsenwervingsmethoden steeds minder doeltreffend. En dat is niet zo vreemd: het betalingsverkeer verandert, huishoudens hebben steeds minder cash geld in huis en 90% van de Nederlanders is dagelijks online actief.

Die veranderingen vragen om een nieuwe manier van fondsenwerven. En dat is precies waar Kentaa goede doelen in Nederland bij helpt. Met onze jarenlange ervaring in de online branche én onze passie voor de sector, zetten wij ons dag in, dag uit in om succesvolle goede doelen acties op te zetten.

Het opzetten van acties voor goede doelen, doen wij met behulp van ons veelzijdige en innovatieve Kentaa platform. We noemen het zelf ook wel een ‘fundraising framework’; een verzameling fundraising tools voor de bouw van fundraising websites voor goede doelen acties. Het platform is gebruiksvriendelijk en ontzorgt op vele vlakken. Daarnaast is het super flexibel. Zo krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor een vormgeving op basis van een template, maar biedt het ook de ruimte voor maatwerk. Samen met Kentaa worden jouw goede doelen acties optimaal benut! Zo kun je het onder andere inzetten als crowdfunding platform voor goede doelen.

Online fondsenwerving met Kentaa brengt vele voordelen met zich mee. Wat dacht je van het lage risico en de snelheid waarmee het opgezet kan worden? Ook zijn resultaten direct zichtbaar en kun je met online goede doelen acties via Kentaa op een effectieve manier een grote groep mensen bereiken. Online fondsenwerving biedt namelijk de mogelijkheid om alle goede doelen acties eenvoudig te delen met het netwerk van je gehele achterban.

Goede doelen acties zijn met het Kentaa crowdfunding platform voor goede doelen gemakkelijk te beheren. Via het uitgebreide Kentaa Dashboard kun je de statistieken van jouw goede doel bekijken. En met het geïntegreerde CMS systeem kun je de content op de website van jouw goede doel zelf aanpassen. Ook kun je als goed doel de starters van de goede doelen acties eenvoudig bereiken en bedanken. Samen met Kentaa worden acties voor goede doelen gegarandeerd een groot succes.

 

Bekijk ons aanbod of start direct met online fondsenwerving*

 

*Let op: alleen stichtingen of verenigingen met een ANBI status kunnen gebruik maken van Kentaa Go.