Culturele Instellingen

Steeds meer instellingen in de sector cultuur & erfgoed zijn, dankzij teruglopende overheidssubsidies, genoodzaakt zelf fondsen te werven. Van culturele instellingen zoals theaters, musea en muziekscholen, tot instellingen die zich inzetten voor behoud en ontwikkeling van archeologische waarden, monumenten en cultuurlandschappen. Voor veel van dit soort instellingen is het zoeken naar nieuwe wegen voor het verkrijgen van financiering een must. Online fondsenwerving in cultuur & erfgoed wint dan ook steeds meer terrein.

Op deze groeiende vraag om online fondsenwerving en crowdfunding in de kunst, speelt Kentaa graag in. Met behulp van ons innovatieve en gebruiksvriendelijke Kentaa-platform, helpen wij jouw instelling met crowdfunding of fondsenwerving in cultuur & erfgoed. 

Het Kentaa-platform heeft voor veel instellingen al prachtige doelen gerealiseerd. Met behulp van fondsenwerving en crowdfunding voor kunst, spelen wij in op de waarde die cultuur & erfgoed heeft voor de mens. Zo maken we de wereld samen een stukje mooier.

 

Bekijk ons aanbod of start direct met online fondsenwerving*

 

Kentaa helpt instellingen met online fondsenwerving en crowdfunding voor kunst, cultuur & erfgoed. Binnen deze sector is het verkrijgen van financiering middels deze kanalen voor velen nog nieuw en onbekend terrein. Toch is het de afgelopen tijd erg effectief gebleken om via deze innovatieve methode financiering te verkrijgen.

Zo is er met het Kentaa platform een project gerealiseerd waarmee de bouw van een theaterstuk wordt gefinancierd, is er een actie gestart om fietsen naar het werk te stimuleren en wordt er momenteel geld ingezameld voor bedreigde diersoorten. Maar ook voor de financiering van een nieuwe kunstcollectie of restauratie van monumenten, biedt ons platform voor fondsenwerving en crowdfunding in kunst, de ruimte.

Ons platform is in te zetten als crowdfunding-, fondsenwerving- en kom-in-actie-platform. De mogelijkheden voor crowdfunding en fondsenwerving voor cultuur & erfgoed zijn bij Kentaa dan ook eindeloos. Dankzij een optimale toepassing van de nieuwste online technieken, kun jij snel beginnen met geld inzamelen voor jouw culturele instelling. 

Het Kentaa platform bezit diverse slimme functionaliteiten die ervoor zorgen dat jouw achterban eenvoudig kan helpen met fondsenwerving en crowdfunding voor kunst. En dankzij de integratie van sociale media, bereik je binnen de kortste keren een ontzettend grote groep mensen. Online fondsenwerving voor cultuur & erfgoed is dan ook zeer effectief gebleken, juist omdat veel mensen deze sector een warm hart toedragen.

Kentaa wil jou zo goed mogelijk faciliteren bij crowdfunding voor kunst. Dit doen wij door de juiste tools op het juiste moment aan te bieden. En dankzij het handige Kentaa Dashboard hou je zelf de regie in handen. Hier kun je onder andere real-time inzicht verkrijgen in de statistieken van je acties en projecten, zelf de content op je pagina aanpassen en je achterban bedanken voor hun donatie.  

Wanneer je er voor kiest om Kentaa te gebruiken voor crowdfunding of fondsenwerving voor cultuur & erfgoed, kun je rekenen op onze volledige steun. Kentaa fungeert dan ook als verlengstuk voor jouw culturele instelling bij crowdfunding voor kunst en gaat een echt partnership met je aan. Jullie doel is ons doel, en daarmee zorgen we samen voor een levendige culturele sector in Nederland.

 

Bekijk ons aanbod of start direct met online fondsenwerving*

 

*Let op: alleen stichtingen of verenigingen met een ANBI status kunnen gebruik maken van Kentaa Go.