Whitepapers

Wij schrijven regelmatig whitepapers over ontwikkelingen binnen fondsenwerving. Maar ook whitepapers met praktische tips voor het succesvol gebruiken van onze tools. Download gratis het whitepaper naar keuze en laat je inspireren. 

Normal 10c9df5dd19e63693d3f93158d2f0afff01ac816

Theorie achter de trends Crowdfunding en Storytelling


Het whitepaper 'de theorie achter de trends Crowdfunding en Storytelling' beschrijft de populaire management theorie van Simon Sinek: Start With Why en de 'Lean' productiemethode van Eric Ries voor innovatief ondernemen. Het biedt lessen uit deze theorieën, als praktische toepassingen voor fondsenwervers.


Aanvragen
Normal a711e30cda716272900f5242a6fb850a325d7bf0

Fondsen werven met evenementen


Dit whitepaper geeft inzicht in de cruciale ingrediënten voor een succesvol evenement. Daarnaast bevat het veel praktische tips en inspirerende voorbeelden.


Aanvragen
Normal crowd

Crowdfunding voor Non-Profits


Het whitepaper 'Crowdfunding voor Non-Profits' (vernieuwd in 2014) geeft inzicht in de succesfactoren van crowdfunding voor fondsenwervers; biedt een stappenplan voor het opzetten van een crowdfunding project; biedt hulp bij het kiezen van een crowdfunding platform.


Aanvragen
Normal istock 000017072620medium

Afstudeeronderzoek online friend & fundraising


In 2014 heeft Technische Bedrijfskunde student Herman Jansen zijn afstudeeronderzoek uitgevoerd bij Kentaa. Hij deed onderzoek naar het geefgedrag van donateurs bij online fondsenwerving en naar manieren waarop mensen zich inzetten voor goede doelen. Dit leverde een aantal interessante inzichten op die non-profits kunnen gebruiken om hun online fondsenwerving beter in te zetten en hun achterban beter te faciliteren om in actie te komen. De belangrijkste uitkomsten van het onderzoek willen we graag met u delen.


Aanvragen
Normal istock 000010192959medium

Partnerships tussen bedrijven en goede doelen


In dit whitepaper lees je over nieuwe manieren van samenwerken tussen bedrijven en goede doelen met diverse praktijkcases.


Aanvragen

We helpen je graag om je zo succesvol mogelijk te laten zijn met online fondsenwerving. Met onze whitepapers leer je snel meer over online fondsenwerving, crowdfunding, het motiveren, boeien en bewegen van je achterban, actieplatformen, marketing-communicatie en social media.

Download Whitepaper