Over ons

De maatschappelijke missie van Kentaa is ‘social good’ organisaties helpen met het werven van inkomsten. Inkomsten die nodig zijn om hun doelen te realiseren en zo de wereld te verbeteren.

Kennis over de markt en de nieuwste online technologieën

We investeren voortdurend in kennis over de non-profit markt, het geef-gedrag van consumenten en de nieuwste online technologieën. Vervolgens ontwikkelen we tools die aansluiten bij de behoeften in de markt en de online mogelijkheden voor het werven van fondsen.

Kentaa daagt klanten uit

Bij onze klanten gebeuren mooie dingen… Kentaa daagt haar klanten uit om ‘binnen’ naar ‘buiten’ te brengen en vice versa, waardoor mensen geld willen geven, in actie willen komen en/of zich aan hen willen verbinden. Klanten beoordelen Kentaa met ‘grote toegevoegde waarde, effectief, behulpzaam en passievol.’

Vernieuwende tools

De kennis van de markt en de nieuwste technologieën in combinatie met de talenten van haar medewerkers, brengt Kentaa tot vernieuwende online fondsenwerving tools. Ontdekken en verbinden zit nu eenmaal in het DNA van Kentaa.

Privacy Waarborg

Privacy en bescherming van persoonsgegevens staan bij Kentaa hoog in het vaandel. Dagelijks verwerken wij duizenden donaties voor non-profitorganisaties en laten donateurs privacygevoelige informatie achter via onze platformen. Daarom hebben wij het Privacy Waarborg van DDMA aangevraagd en behaald.

Kentaa is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren. Dit betekent dat onze bedrijfsprocessen voldoen aan de eisen die de Wet aan gegevensverwerking stelt.

Onze organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Goud. We hebben informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance, ook in relatie tot opdrachtgevers.

 

We're hiring!
Wij zoeken een Ruby on Rails Developer. Kom jij ons team versterken?


Vacature Ruby on Rails Developer

 

Over Kentaa

Kentaa® is een in-house ontwikkeld fundraising framework. Kentaa is een Japanse term die staat voor kracht. En dat is wat Kentaa is, een krachtig stuk gereedschap om fondsen mee te werven.  

Met Kentaa ontwikkelen we fundraising websites die perfect aansluiten bij de fondsenwervende organisatie. Kentaa biedt een unieke combinatie van actiematig fondsenwerving en crowdfunding. Kentaa is flexibel. Kentaa is gebaseerd op ons inzicht in het (online) gedrag van consumenten, onze kennis van interactie tussen individuen en organisaties en de opgedane ervaringen met online fondsenwerving vanaf 2011. 

Het team

Het team van Kentaa werkt dagelijks aan een gezamenlijke passie: wij willen dat zoveel mogelijk mensen met plezier geld ophalen. Met als doel, iedereen kansen te geven op een goed leven en samen de wereld beter maken.

photo

Marc Schoutens

Managing Director

photo

Carlo van Herwaarden

Creative Director

photo

Hiske Gude

Commercieel Manager

photo

Maks Jorritsma

Sales Consultant

Toon meer