C3b93ffc944e65b6c0e87b0ac697c83a9ed242b3

Vakdag Fondsenwerving 2016 een groot succes!

Op 17 november vond de jubileumeditie van de Vakdag Fondsenwerving plaats, net als voorheen in het Maasgebouw in De Kuip. Ook wij van Kentaa waren er alweer voor de 7e keer bij dit jaar. Geertjan Schotpoort, supportmedewerker, ging deze editie voor het eerst mee, naast Vakdag-veteranen Marc Schoutens, Carlo van Herwaarden en Marien Visser.

Bepakt en bezakt met nieuwe folders, flyers en banners, waarop we ons (deels) nieuwe productaanbod presenteerden, gingen de vier Kentaa-toppers richting Rotterdam. Al om 08:30 begonnen de eerste mensen binnen te druppelen en ook aan onze stand te verschijnen. Een aantal bezoekers waren afgekomen op onze uitnodiging uit de nieuwsbrief, geweldig!

Presentatie met 'hoedje op, hoedje af-spel'
De hele dag werd er kennis gedeeld, genetwerkt en deelgenomen aan presentaties en rondetafelgesprekken. Uit de vele enthousiaste reacties bleek dat het programma dit jaar goed in elkaar stak. Complimenten naar de organisatie van de Vakdag Fondsenwerving voor het samenstellen van een boeiend programma vol met inspirerende sprekers. Ook Marc gaf, in samenwerking met Michel van Rijswoud van Cycle for Hope en Marlies Ketelaar van de Zuiderzee Klassieker, een presentatie. Om 14:30 was de WWAV-zaal goed gevuld om te luisteren naar de presentatie met als titel 'Hoe maak je van jouw fondsenwervende evenement een terugkerend succes?'.

Vakdag Presentatie

Je zult je misschien afvragen waarom de mensen op de headerfoto van dit artikel zulke mooie hoedjes dragen ... Dat zit zo: tijdens de presentatie werd een 'hoedje op, hoedje af-spel' gespeeld. Een interactief spel waarbij er uiteindelijk slechts 2 personen met de roze hoed naar huis gingen! 

Roze hoed
Al met al was de Vakdag Fondsenwerving 2016 een lange, gezellige dag, met veel nieuw opgedane contacten, kennis en expertise. De dag werd afgesloten met een welverdiende (netwerk)borrel. Ook hier zijn nog goede contacten gelegd met uitzicht op een fijne samenwerking.

Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen, een praatje is komen maken of heeft deelgenomen aan onze presentatie! Tot volgend jaar :)

Over de Vakdag Fondsenwerving
De Nationale Vakdag Fondsenwerving is het jaarlijkse leer- en ontmoetingsmoment is voor fondsenwervers. Maar ook communicatiespecialisten, marketeers en directie- en bestuursleden zijn er van harte welkom. Het evenement wordt georganiseerd door het Vakblad Fondsenwerving. Gedurende de dag kun je je onderdompelen in de wereld van filantropie, met veel (bekende) sprekers, rondetafels, presentaties en dit jaar zelfs een heuse pubquiz.


------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!