Bab517d9f9a7fd34780206fc6012eed6d5059175

Vacature: Ruby on Rails Developer

Jaarlijks halen steeds meer goede doelen miljoenen euros op met onze platforms. Daarom ontwikkelingen we hard door en breiden we ons team uit. We zijn op zoek naar technisch talent: een Ruby on Rails Developer.


Is dit iets voor jou? Reageer dan. Of ken jij iemand die past in deze functie? Deel dan de vacature met jouw netwerk.


Vacature Ruby on Rails Developer

Vacature Ruby on Rails Developer
Binnen het development team ga je werken aan onze SaaS producten voor online fondsenwerving. Jouw code heeft direct impact voor onze klanten en de goede doelen die zij nastreven. 

Als Ruby on Rails developer ben jij, samen met het team, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van meerdere SaaS producten waarmee elk jaar miljoenen euro’s worden gedoneerd. Je werkt voor grote goede doelen en non-profitorganisaties en zorgt er dag in dag uit voor dat zij succesvol kunnen zijn met online fondsenwerving. Met een groeiende klantenbase, bezoekersaantallen en transacties is dit een hele uitdaging. Onze belofte daarbij is dat we onze klanten verrassen in snelheid en kwaliteit.

Wij werken in scrum met iteraties van twee weken. Je werkt aan veel verschillende projecten, bijvoorbeeld het uitbreiden van de mogelijkheden voor fondsenwerving maar ook aan het optimaliseren van alle processen voor afhandeling van de donaties. Omdat onze producten dagelijks intensief worden gebruikt, zie je meteen hoe jouw code in de praktijk werkt en waar het misschien nog beter kan. Alle applicaties worden in house ontwikkeld met Ruby on Rails. Daarnaast maken we onder andere gebruik van PostgreSQL, Amazon Web Services, GitLab, Continuous Integration, Redis, Sidekiq en Docker.

Naar de vacature

 

 

Kentaa is gevestigd in het centrum van Arnhem op steenworp afstand van het OV, maar op dit moment werkt iedereen vanuit huis.