D237aea85150a30aee0554a3415411c1547e74cb

Nieuw Whitepaper! Terugkerend succes met fondsenwervende evenementen

Het evenementen seizoen is weer losgebarsten! Deze nieuwe whitepaper is verplichte kost voor ieder goed doel dat een eigen fondsenwervend evenement heeft of voornemens is een eigen evenement op te zetten.

Het aantal fondsenwervende evenementen groeit fors in Nederland. Er komt heel wat bij kijken om zo'n evenement succesvol op te zetten. In veruit de meest gevallen is het doel om er een terugkerend evenement van te maken én het evenement na de eerste editie het liefst verder te laten groeien.

Maar hoe doe je dat? In deze whitepaper wordt aangegeven wat belangrijke factoren zijn om van je evenement een terugkerend succes te maken. En worden er 15 praktische tips hiervoor gegeven.

-> Download het gratis whitepaper!

 

---

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Maximaal eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!