C0455e6068542287e7049f2b301dc0273202085b

Talent gezocht: Front-end developer en Ruby developer

Kentaa zoekt een Front-end developer en een Ruby developer. Wij zijn expert op het gebied van online fondsenwerving en ons kantoor bevindt zich in het centrum van Arnhem. 

Steeds meer goede doelen en non-profit organisaties maken gebruik van het Kentaa framework voor online fondsenwerving. Kentaa helpt hen met het bereiken van hun doelen op gebied van crowdfunding en peer-to-peer fundraising. Voorop staat dat we onze klanten verrassen met kwaliteit én snelheid. En als onze klanten eenmaal werken met het Kentaa framework, smaakt dat naar meer. Wij willen het beste voor onze klanten, en om dat te bereiken zorgen we dat het Kentaa framework staat als een huis. We hebben veel gave ideeën en plannen om het Kentaa framework te verbeteren, slimmer te maken, you name it.

De uitbreiding van ons team zorgt ervoor dat we in versneld tempo gave functionaliteiten kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd invulling kunnen geven aan klantwensen.

De vacatures in het kort:

Ruby Developer
We zijn op zoek naar een enthousiaste, talentvolle Ruby developer. Binnen het development team ga je werken aan onze SaaS producten voor online fondsenwerving. Jouw code heeft direct impact voor onze klanten en de goede doelen die zij nastreven.

Update: deze vacature is inmiddels vervuld

Front-end Developer
We zijn op zoek naar een creatieve Front-end developer die het beste platform voor online fondsenwerving van Nederland nóg beter gaat maken. Vertaal jij de wensen van onze non-profit klanten in het mooiste staaltje user-interface? Beoordeelt men jouw websites veelal met "Wow, awesome"? Dan zoeken wij jou!

Update: deze vacature is inmiddels vervuld

 

---

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Maximaal eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!