6f8c5fd0ccc5b5427b1adb9a61c89a2862669f8f

Succesvol evenementenseizoen in 2016!

Het evenementenseizoen voor fondsenwervende evenementen loopt weer bijna op z’n einde. Een mooi moment om terug te blikken op de resultaten die onze klanten dit jaar boekten door middel van fondsenwerving via evenementen.

Donaties en mooie verhalen
Het aantal fondsenwervende evenementen in Nederland groeit en groeit. En dat is niet zo gek. Event fundraising is persoonlijk, leuk en zorgt vaak voor een grote betrokkenheid bij de achterban. Organisaties die ervoor kiezen om evenementen deel te maken van hun fondsenwervende strategie, halen vaak veel donaties binnen. En naast donatie-inkomsten brengen grote en kleine evenementen ook mooie verhalen aan het licht. Unieke events, bijzondere redenen voor deelname, erg jonge of juist erg oude deelnemers; alles kwam dit seizoen voorbij.

Resultaten om trots op te zijn
Onze klanten hebben dit jaar weer grote successen behaald met hun fondsenwervende evenementen. De resultaten op een rijtje:Kentaa resultaten event fundraising 2016Evenementenagenda
Natuurlijk zijn nog niet alle evenementen van het jaar voorbij. Zo doet een aantal van onze klanten nog mee met de Dam Tot Damloop, organiseert MLDS de Zuiderzee Klassieker, staat volgende week de Doggymarathon van Stichting Viervoeters op het programma en heeft Spieren Voor Spieren in oktober alweer de 6e editie van de Wintertijd Challenge op haar agenda staan.

Whitepaper: fondsen werven met evenementen
Voor organisaties die dit jaar nog willen profiteren van de kracht van fondsenwervende evenementen, of zich alvast willen voorbereiden op volgend jaar, hebben wij het whitepaper ‘Fondsen werven met evenementen’ geschreven. Download dit gratis whitepaper en ga zelf ook aan de slag met event fundraising!

------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!