D77024711dc58adf4ad7c44bfde4ef0b33f71bac

Stichting De Vierdaagse Sponsorloop kiest voor Kentaa

De handtekening staat, Stichting De Vierdaagse Sponsorloop en Kentaa gaan de samenwerking aan!

Gezamenlijke groeiambitie

Al jaren brengt de sponsorloop gemiddeld ruim € 400.000 in het laatje voor tientallen goede doelen. Echter is er de laatste jaren sprake van een teruglopend aantal sponsorlopers en was het bestaande platform aan vernieuwing toe.

Daarom is het onze gezamenlijke ambitie om de teruggang in het aantal sponsorlopers te keren en de resultaten op alle fronten te verbeteren. O.a. het besluit om het inschrijfgeld voor sponsorlopers te laten vervallen zal een betere conversie tot gevolg hebben. Minder drempels staat immers gelijk aan meer aanmeldingen.

Van concept tot oplevering in 5 weken

Na 5 weken inventarisatie van wensen en mogelijkheden, advies en nauwe samenwerking is devierdaagsesponsorloop.nl probleemloos overgegaan op het Kentaa platform. Het was voor Stichting De Vierdaagse Sponsorloop een verademing dat alle wensen en eisen in een gestandaardiseerde oplossing beschikbaar waren. Zowel een stap vooruit voor sponsorlopers/partner goede doelen als ook voor de backoffice. En dat geeft zekerheid en vertrouwen voor de toekomst. 

bram brinkman“Voor de 10e editie van De Vierdaagse Sponsorloop zijn wij overgegaan op het systeem van Kentaa. De mogelijkheden van de site en de support om één en ander goed in te regelen zijn superb. En vanaf dag 1 werkt het zonder enige (ver)storing. Hulde!”

 Bram Brinkman – Secretaris Stichting De Vierdaagse Sponsorloop 

 

De Vierdaagse Sponsorloop

De Vierdaagse Sponsorloop is een initiatief van Stichting De Vierdaagse Sponsorloop, in samenwerking met Stichting DE 4DAAGSE. 10 jaar lang stellen zij deelnemers van De Vierdaagse Sponsorloop in de gelegenheid om voor een goed doel geld in te zamelen via een online sponsorpagina. Iedere deelnemer krijgt de mogelijkheid om van zijn prestatie een sponsoractie te maken voor een goed doel naar keuze. Zo worden deelnemers – sponsorlopers.

Met de keuze voor Kentaa heeft Stichting de Vierdaagse Sponsorloop een betrouwbare basis om partner goede doelen en sponsorlopers te faciliteren. Met behulp van het Kentaa platform is het helpen en ondersteunen van de achterban eenvoudiger en efficiënter geworden.

 

Website: www.devierdaagsesponsorloop.nl

Doelstelling: € 500.000,-

Plan: Kentaa Premium

Variant: Vormgeving op basis van Kentaa template

 

----

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!