C858a6cbeaac0768aacbc7842726c024a50837e8

Splinternieuw actieplatform voor Bartiméus Sonneheerdt

Heb je wel eens geprobeerd om met je ogen dicht een boterham te smeren, iets te vinden op internet, te sporten... 350.000 mensen, waaronder 3.000 kinderen, in Nederland zijn blind of slechtziend. Zij lopen elke dag -soms letterlijk- tegen problemen aan! Daarom is Vereniging Bartiméus Sonneheerdt aan de slag gegaan met een splinternieuw Kentaa platform: www.inactievoorbartimeus.nl.

Projecten voor iedereen
Mensen die in actie komen of doneren op het platform, helpen mee om kinderen met een visuele beperking de kans te geven om ook gewoon te kunnen leren, spelen en sporten. Met veel (kleine) donaties zorgt Vereniging Bartiméus Sonneheerdt voor grote ontwikkelingen zoals goed toegankelijk onderwijs, verbetering van de oogzorg en de ontwikkeling van slimme hulpmiddelen.

Op het platform staan verschillende, specifieke projecten waarvoor men in actie kan komen of aan kan doneren, zoals het oogdruppelboekje, een elektrische duofiets of mooie toekomst voor blinde en slechtziende jongeren. Op deze manier kan de donateur dus zelf kiezen wat hij of zij belangrijk vindt. Voor Vereniging Bartiméus Sonneheerdt is het een handige manier om te laten zien waar ze zich mee bezig houdt.

Wil jij blinde of slechtziende mensen helpen, zodat ze beter en plezieriger aan de maatschappij kunnen deelnemen? Ga naar www.inactievoorbartimeus.nl.
 

------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!