Cd92eb30b239e691f51c0e0f0809aac54d4650cd

Sinterklaas mogelijk maken met crowdfunding dankzij Actie Pepernoot

De Sint is al weer bijna in Nederland. In de klas gaat het al nergens anders meer over. Voor veel kinderen betekent dat cadeautjes in de schoen en natuurlijk pakjesavond op 5 december, maar dat is niet voor ieder kind even vanzelfsprekend. Daarom helpt Nationaal Fonds Kinderhulp de Sint en Pieten al 15 jaar (!) een beetje mee.

Kom in actie met Actie Pepernoot!
Actie Pepernoot zorgt ervoor dat zoveel mogelijk kinderen een fijne pakjesavond hebben. Hoe meer mensen helpen, hoe beter natuurlijk. Crowdfunding is hier uitermate geschikt hiervoor. Al voor €20,- bezorg je een kind een leuke avond met cadeautjes! Naast doneren kun je ook een actie starten om zo nog meer geld op te halen. Want niets doen levert natuurlijk geen pepernoot op.

Doneren of een actie starten kan op de actiesite van Kinderhulp.

------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!