26a17a4e5d420ec8f530244643255eece178ec55

Save the Date: Vakdag Fondsenwerving 2016


Op donderdag 17 november aanstaande is het weer zover: de jaarlijkse Vakdag Fondsenwerving in het Maasgebouw bij de Kuip in Rotterdam. En dit jaar is het wel een hele speciale editie. De Vakdag vindt namelijk voor de 10e keer plaats! Ook wij van Kentaa zijn natuurlijk aanwezig tijdens deze jubileumeditie. Je vindt ons bij stand 18, waar wij je graag alles vertellen over online fondsenwerving en onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt Marc, in samenwerking met Marlies Ketelaar van de Maag Lever Darm Stichting, die middag een presentatie over hoe je van je fondsenwervend evenement een terugkerend succes maakt.

Voor wie is de Vakdag?
De Vakdag is er voor goede doelen en andere non-profits, voor wie de zoektocht naar (aanvullende) financiële middelen en (nieuwe) inkomstenbronnen belangrijk is. Op de Vakdag vind je o.a. fondsenwervers, marketeers en communicatiespecialisten. Gedurende de dag kun je je onderdompelen in de wereld van filantropie. Wat kun je verwachten? 

  • Kennisdeling op het gebied van fondsenwerving en dergelijke;
  • Rondetafelsessies over specifieke onderwerpen;
  • Tal van interessante presentaties over de nieuwste ontwikkelingen;
  • Een enorm netwerk van fundraising professionals;
  • Een netwerkborrel.


Presentatie: Hoe maak je van je fondsenwervend evenement een terugkerend succes?
Event fundraising groeit sterk in Nederland. Er wordt meer en meer gerend, gefietst, geschaatst, gewandeld enzovoorts om zo geld op te halen voor een goed doel. Maar er komt heel wat bij kijken om als organisatie een eigen fondsenwervend evenement op te zetten. En als het je is gelukt, hoe maak je er vervolgens een jaarlijks succes van? Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat deelnemers terugkomen en ieder jaar weer (meer) geld ophalen? Wat is de levensduur van een evenement?

Tijdens de Vakdag zal Marc Schoutens, directeur van Kentaa, samen met Marlies Ketelaar, online marketeer bij de Maag Lever Darmstichting, antwoord geven op deze vragen. De Maag Lever Darm Stichting organiseerde dit jaar voor de 6e keer de Zuiderzeeklassieker. En deze 6e editie leverde ruim 85% meer op dan de 5e editie. Kentaa helpt met haar platform tientallen organisaties met event fundraising. Marlies en Marc delen graag hun ervaringen met het publiek en geven je een aantal handige tips. De presentatie vindt plaats van 14:30 tot 15:30 in de WWAV-zaal.

Ben jij er ook bij de 17e? Meld je dan via de website van de Vakdag aan. Hopelijk tot dan!

------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!