E154b180cd2882167babe5e63038b2626f99d023

Save the date! Kentaa organiseert workshops over fondsenwerving!

Deze workshops over fondsenwerving wil je niet missen! Bij Kentaa zijn we gek op kennisdeling. We doen dat via onze blog, op onze social media kanalen (o.a. Facebook en Twitter), via onze whitepapers en in ons klantcontact. Want samen kunnen we leren en worden we beter in het bereiken van onze doelen op het gebied van fondsenwerving.

Daarom gaan we voor fondsenwervend Nederland (gratis) workshops organiseren. Altijd met als doel je naar huis te sturen met nieuwe inspiratie en handvaten voor het aanpakken van jouw uitdagingen op het gebied van online fondsenwerving.

De eerste workshop is al op 18 mei aanstaande, en heeft als onderwerp: Hoe haal je meer geld op met je platform voor fondsenwerving? 

Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus meld je snel aan en noteer ook de volgende workshop-data alvast in je agenda:

18-05 – Hoe haal je meer geld op met je platform voor fondsenwerving? - VOLTOOID

15-09 – Nader te bepalen

13-10 – Nader te bepalen

Ps. Workshops vol? Bij grote interesse geven we een workshop graag een tweede keer! Mail ons als de workshop waaraan je wil deelnemen vol zit, en we zetten je op de wachtlijst.


------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!