6e3db5991c123f236586d6a4ba60b12f9ca18343

Nieuw kom-in-actieplatform voor de Hartstichting

Na twee edities van ‘Steun Mijn Onderzoek' (crowdfunding) en het fondsenwervende evenement ‘de 11strandentocht' heeft de Hartstichting nu ook een Kentaa kom-in-actieplatform gelanceerd. Op het domein www.voordehartstichting.nl kan men zich inschrijven voor evenementen, kunnen bezoekers eigen acties starten en is er speciale aandacht voor bedrijven.

voor de hartstichting

Een platform voor bedrijven
De Hartstichting biedt hiermee een platform voor bedrijven om hun steentje bij te dragen en zich te profileren met het doel dat zij belangrijk vinden. Zo meldde de Gemeente Rotterdam zich al aan met hun Winter Health Event, een dag in het teken van goede gezondheid waarop geld wordt ingezameld voor de Hartstichting. Van Doppio Espresso in Nijmegen krijg je een gratis ontbijtje zolang je maar een donatie doet en in je pyjama verschijnt (ja, je moet wat over hebben voor zo’n mooi doel). Praktijk Eastwest nodigt je uit om Cardiyoga te komen doen in Den Haag en doneert de helft van het lesgeld.

Persoonlijke acties en verhalen
De persoonlijke motivaties geven blijk van het feit dat nog steeds heel veel mensen direct of indirect te maken hebben met hart- en vaatziekten. En dat daarom mensen in actie komen voor de Hartstichting op een manier die bij hen past. Het verkopen van kalenders, boeken of het lopen van de New York Marathon, elke actie heeft zijn eigen bijzondere verhaal.

Een sportieve uitdaging
Voor degene die wel houdt van een uitdaging en zich daarvoor wil laten sponsoren zijn er evenementen. Men kan zich gemakkelijk inschrijven via de site voor bijvoorbeeld de Dam tot Damloop en ook is er de 11strandentocht 2018 (waarvoor de inschrijving start in april op www.11strandentocht.nl). Dit jaar vond de tocht plaats op 7 oktober en zamelden 1.111 deelnemers samen bijna € 80.000 in. Ondanks harde tegenwind op de dag zelf was het daarom een enorm succes.

Bekijk de Aftermovie:

 

 

Kortom, het nieuwe kom-in-actieplatform van de Hartstichting biedt mensen en organisaties die de stichting een warm hart toedragen, verschillende manieren om in actie te komen, gebundeld op één site. Mooi om te zien dat er zoveel verschillende initiatieven zijn om de strijd aan te gaan met hart-en vaatziekten.

Lees ook

6 tips voor een succesvolle lancering van een kom in actie programma

7 quick wins voor jouw acties van derden

10 onmisbare items voor in jouw actiestarter-toolbox

 

---

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!