6fbd5b189379af21ead6c6349831dfab23168530

Mobillion gaat verder onder de naam Kentaa

Arnhem, 06/01/2016 – Na 16 jaar neemt het Arnhemse bedrijf Mobillion afscheid van haar naam. Mobillion heet vanaf nu Kentaa. En Kentaa gaat op volle kracht verder met online fondsenwerving.

Tijd om afscheid te nemen van de naam Mobillion die niet meer past bij de huidige dienstverlening. Met haar naamsverandering laat Kentaa een stukje Mobillion historie achter zich. De focus ligt sinds de verzelfstandiging twee jaar geleden op online fondsenwerving; nu is dat ook in naam zo. Eind 2014 is het Kentaa platform gelanceerd, een verzameling tools voor online fondsenwerving. Inmiddels maken meer dan 70 fondsenwervende organisaties gebruik van het Kentaa platform. De naam van het reeds bestaande platform is vanaf heden ook de bedrijfsnaam. Via een speciale ‘Open je hart’ campagne wordt de sector deze week geïnformeerd over de naamswijziging.

Kentaa is een ‘social enterprise’ met als maatschappelijke missie ‘social good’ organisaties helpen met het online werven van inkomsten. Inkomsten die nodig zijn om hun doelen te realiseren en de wereld beter te maken. Met tools voor crowdfunding, event fundraising, kom-in-actie campagnes en online collectes streeft Kentaa ernaar dat zoveel mogelijk goede doelen hun doelen behalen. Ruim 70 goede doelen, universiteiten, zorginstellingen en sportverenigingen werven succesvol fondsen met Kentaa.

Benieuwd naar het aanbod van Kentaa? Vergelijk onze pakketten voor online fondsenwerving of bekijk Digicollect: ons laagdrempelige platform voor online collecteren.

------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!