2a44dac39fd12fb616d271b3e4391ea4826823f3

Leestip: Het Grote Crowdfundingboek – Simon Douw & Gijsbert Koren

Goed nieuws: Simon Douw en Gijsbert Koren, oprichters van crowdfunding adviesbureau Douw&Koren, hebben een boek geschreven! En dat deden ze niet alleen, maar samen met, hoe kan het ook anders, de crowd. ‘Het Grote Crowdfundingboek’ staat boordevol ervaringen, voorbeelden uit meer dan 50 crowdfunding campagnes en bijdragen van onder andere Joris Luyendijk, Kickstarter, Pebble en Peerby. Het boek komt pas 17 januari 2017 officieel uit, maar wij willen je toch vast deze leestip geven!

Dé gids op weg naar jouw crowd
Simon en Gijsbert omschrijven hun boek als dé gids op weg naar jouw crowd. Het boek is geschikt voor zowel commerciële ondernemers als goede doelen en non-profitorganisaties die zich wegwijs willen maken in de wereld van crowdfunding. De vele stappenplannen, tools en tips zorgen dat jij niet alleen de best passende campagne kunt inrichten, maar ook in detail weet hoe je deze moet uitvoeren. Daarnaast biedt Het Grote Crowdfundingboek uitgebreide crowdfunding strategieën aan waarmee je crowdfunding gericht kunt inzetten als marketingtool, marktonderzoek of om draagvlak te creëren (Kentaa schreef over dat onderwerp vorige week ook een artikel). Met het boek willen Simon en Gijsbert niet alleen alle handvaten bieden die nodig zijn om crowdfunding succesvol in te zetten, maar willen ze je vooral meenemen in de wereld die door crowdfunding wordt gecreëerd.

Over Douw&Koren
Simon Douw & Gijsbert Koren startten vijf jaar geleden Douw&Koren: ’s werelds allereerste crowdfunding adviesbureau. Hun bureau geldt inmiddels als gids en eerste aanspreekpunt op het gebied van crowdfunding in binnen – en buitenland en heeft meer dan 250 succesvolle crowdfunding campagnes voor ondernemers, culturele en maatschappelijke initiatieven begeleid. Daarnaast organiseren ze crowdfundingevents (o.a. CROWDF€ST en Crowdfunding Day) en hebben ze diverse publicaties en onderzoeken uitgebracht. Kortom: Douw&Koren is een autoriteit op het gebied van crowdfunding.

Enthousiast geraakt en kun je niet wachten tot 17 januari? Download dan hier alvast de sneak preview en/of reserveer het boek!


------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!