6dac7a291931af290682c1db2b01ca66f79139b8

Kentaa verwelkomt Sales Consultant Hiske Gude

Het Kentaa team breidt uit! Om meer organisaties te kunnen helpen met online fondsenwerving en ze nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Kentaa een nieuwe Sales Consultant aangenomen. Hiske Gude vervult deze rol.

Hiske is 36 jaar en woont sinds kort met haar man Aris in hartje Nijmegen. Samen reizen zij door het leven, het liefst te voet. “In mijn werk en leven zijn goed doen leidend. In alles wat ik doe probeer ik bewust zinvol, duurzaam en hoogwaardig bezig te zijn. Genieten van de kleine dingen met mensen die mij dierbaar zijn. Studeren blijft een passie: in mijn vrije tijd verdiep ik mij vooral in de deugdethiek en morele karaktervorming. ”

“Van nature ben ik een netwerker en weet ik mensen en oplossingen aan elkaar te verbinden. Ik blijk een talent te hebben voor het vertalen van dromen naar concrete voorstellen en praktische plannen. Kentaa biedt mij de kans om mijn idealen en mijn werk met elkaar in lijn te brengen. Er zijn veel zaken die ik belangrijk vind: natuur en milieu, onderzoek, ontwikkelingshulp, jeugdwerk, goede zorg en lokale verenigingen. Met het Kentaa platform kan ik indirect een bijdrage leveren aan al deze doelen en mensen in staat stellen om hun dromen te bereiken.”

Hiske studeerde International Business in Maastricht en legde zich toe op het vakgebied Sales. Twaalf jaar deed zij acquisitie en accountmanagement in verschillende branches en landen wereldwijd. Haar ambitie was om steeds op een ethische en duurzame manier te verkopen. In 2013 volgde zij de premaster Philosophy in Management and Organisation aan de VU en daarna deed zij als externe promovendus aan de Radboud Universiteit onderzoek naar “Virtuous Selling”, oftewel deugdzaam verkopen. Met die kennis en praktijkervaring op zak schreef zij in 2017 het businessboek “Sales vanuit je Hart” in samenwerking met Richard van Kray en Michel de Weerdt.

Welkom bij Kentaa, Hiske!

Wil je met Hiske in gesprek over wat Kentaa kan betekenen voor jouw organisatie? Stuur haar een e-mail.