60ecd1fdbd749c9b226ec140df2a791617a97d50

Kentaa Rewind 2019: Terugblikkend op een Kentaa jaar...

Het klinkt als een cliché (en dat is het ook) maar wat is er veel gebeurd in 2019. Het is een jaar van verdere groei geweest, voor ons, maar duidelijk ook voor onze klanten! We kijken met trots terug op de mooie dingen die we samen hebben bereikt.


gedoneerd

Er werd meer dan 17 miljoen euro gedoneerd

In 2019 werden er via onze platforms meer dan een half miljoen donaties gedaan aan bijna 300 kleine en grote organisaties. In totaal werd er ruim 17 miljoen euro gedoneerd. Ook kwamen meer dan 50 duizend mensen in actie.

 updates

Er zijn 270 updates gedaan op onze platforms

Ons ontwikkelteam heeft 270 keer een 'deployment' ofwel update gedaan aan onze platforms. In zo'n deployment worden meerdere verbeteringen live gezet. Doorontwikkeling van het Kentaa platform vindt plaats op basis van suggesties van klanten én onze eigen visie op online fondsenwerving. Enkele aansprekende functionaliteiten/ mogelijkheden die we afgelopen jaar hebben toegevoegd zijn handige tools voor deelnemer-retentie, de implementatie van Tikkie en een Salesforce-koppeling.

support

Meer dan 3000 supportvragen opgelost!

We zijn altijd weer verheugd als we vragen, telefoontjes en chatberichten van onze klanten ontvangen. Zo kunnen we samen werken aan succes! Helaas namen we dit jaar afscheid van onze collega Geertjan, maar gelukkig konden we rekenen op de support van Jasper Lemmen! Samen losten zij meer dan 3000 klantvragen op!

buitenland

Onze liefdesverklaring aan het buitenland

In 2019 zijn we actief de grens over gegaan. Kentaa platforms zijn beschikbaar in maar liefst 9 talen. Daarnaast vond je ons vaker in België. Kentaa heeft zich het afgelopen jaar hard gemaakt voor het kunnen afgeven van fiscale attessten via een online platform. En met resultaat! Online giften zijn voortaan fiscaal aftrekbaar.

Lees ook de resultaten van vzw Stop Darmkanker.

kfid

Meer dan 100 bezoekers op de Kentaa Fundraising Inspiration Day!

Op 16 mei was de 3e Kentaa Fundraising Inspiration Day, en dat was een groot succes. Meer dan 100 bezoekers van ruim 60 fondsenwervende organisaties waren aanwezig. Wil je weten wat je krijgt als je 100 vakidioten met elkaar in discussie brengt over online fondsenwerving?


Lees dan ons KFID2019 report!

webinar

We gaven onze eerste Kentaa Inspiration Webinars

Webinars zijn een laagdrempelilge manier om op een interactieve wijze kennis te delen en met elkaar in contact te komen. Daarom zijn we gestart met het geven van webinars over event-fundraising, crowdfunding, kom-in-actie en online collecteren. Dat wordt zeer goed gewaardeerd en het is erg leuk om te doen!

Het laatste webinar was op 10 december, over terugkerend succes met fondsenwervende evenementen. Terugkijken is uiteraard mogelijk, dat is nou het mooie van een webinar. Pak een lekkere bak koffie, thee of warme chocolademelk met slagroom (en een beetje cacaopoeder erover als extra topping), en klik op de link!

cristal

'The future is bright'

Er ligt weer een heel jaar voor ons met prachtige evenementen, ontroerende klantverhalen, creatieve acties en campagnes. Uiteraard kun je er op rekenen dat wij onze stinkende best blijven doen om te verrassen in snelheid én kwaliteit!

Houd onze nieuwsbrieven, blogs, updates en social media in de gaten. Want geloof ons, 2020 wordt een jaar waarin we ons weer volop zullen bewegen op het terrein van productontwikkeling, service & consultancy, kennisdeling en innovatie!

 

Namens het hele Kentaa team wensen we iedereen fijne kerstdagen een een gelukkig 2020!