55647f8eeeffcaed713041404dae54a4c1bfe1ac

Kentaa en Bridgin.it realiseren Salesforce koppeling voor Radboud Fonds

Net als elke fondsenwervende organisatie, wilde het Radboud Fonds graag hun achterban beter kunnen begeleiden en opvolgen. Een koppeling tussen hun Kentaa platform voor online fondsenwerving en CRM-systeem Salesforce was daarin een belangrijke wens. Kentaa en Bridgin.it hebben dit samen voor hen mogelijk gemaakt door een goede samenwerking en door gebruik te maken van de wederzijdse kennis en kunde.

Geldinzamelingsacties van de achterban beter ondersteunen

Het Radboud Fonds financiert verschillende projecten. Van vooruitstrevend wetenschappelijk onderzoek tot praktische en directe verandering in de zorg. Daarvoor komt hun achterban graag in actie met eigen fondsenwervende initiatieven. Een belangrijke factor voor het succes van deze acties is de begeleiding en tips die men daarbij ontvangt. Met de Kentaa - Salesforce koppeling wordt het voor het fonds gemakkelijker om particuliere inactieven te ondersteunen omdat alle data op een centrale plek wordt opgeslagen en verwerkt.

“Het proces is vlekkeloos verlopen, Bridgin.it heeft na de implementatie van Salesforce een koppeling met Kentaa gemaakt waardoor we nu alle data van onze crowdfundacties goed kunnen beheren. Iets dat iedere fondsenwervende organisatie wil: een mooie actie neerzetten en daarna de nieuwe relaties meteen kunnen opvolgen en beheren in het CRM systeem,” aldus Marcel Slenders, directeur van het Radboud Fonds.   

Technische implementatie door Bridgin.it

Bridgin.it heeft de koppeling met het Kentaa platform in de Salesforce omgeving van Radboud Fonds mogelijk gemaakt. Door snel te schakelen met Kentaa is dit proces prettig verlopen, vertelt Bart Droppers, managing partner van Bridgin.it: “Het was de wens van het Radboud Fonds om Salesforce, inclusief de koppeling met Kentaa, binnen een kort tijdsbestek te implementeren. Een goede samenwerking en korte lijnen zijn daarbij noodzakelijk. De aanpak en de professionaliteit van Kentaa in de samenwerking heeft ervoor gezorgd dat dit doel gerealiseerd is.”

Kentaa Connect maakt op maat gemaakte configuraties mogelijk

Omdat organisaties Salesforce op verschillende manieren gebruiken, heeft Kentaa de koppeling met het CRM systeem flexibel gemaakt. Kentaa biedt data aan middels de Kentaa Connect module. De data komt binnen in een ‘Kentaa-object’ en wordt vervolgens gematcht in Salesforce. Organisaties bepalen zo zelf welke gegevens uit het Kentaa-object zij willen gebruiken. Hiermee is iedere koppeling een koppeling op maat.

Het Kentaa Connect is voortdurend in ontwikkeling, zodat in de toekomst nog meer nuttige data kan worden doorgegeven aan Salesforce en andere CRM systemen. Met als doel dat fondsenwervende organisaties efficiënter en effectiever kunnen werken.

 

Meer weten over de Kentaa Connect - Salesforce koppelmodule? Neem contact op.

 

 

---

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!