20bc83b8faea4b3b480ad1fa87223d52aa551561

Kentaa breidt uit: maak kennis met onze twee nieuwe developers!

Recent is het Kentaa team uitgebreid met twee technische collega’s: Robert Kroon en Paul Treffers. We zijn erg blij met deze versterking. Met deze uitbreiding kunnen we meer tempo maken met productontwikkeling en zo onze klanten blijven verrassen met nieuwe features, templates en andere nuttige uitbreidingen van onze platforms.

We stellen ze graag aan je voor:

 

Welkom bij Kentaa! Kun je wat over jezelf vertellen?

Paul: “Ik ben iemand die echt kan genieten van de kleine dingen in het leven. Als ik met familie of vrienden ben en lekker kan eten, dan ben ik echt gelukkig! Ook word ik blij als ik snelle auto’s kan rijden, een lekker potje kan darten of gezellig films kan kijken. Bij mijn vorige baan ben ik medeverantwoordelijk geweest voor het oprichten van het bedrijf en het ontwerpen en bouwen van websites.”

Robert: “Ik woon in Apeldoorn samen met mijn vrouw Aline en ben trotse vader van Maarten, Jelle en Vera. Naast mijn werk ben ik druk met bordspellen. Zo heb ik een spellenclub opgericht en de website bordspellenvergelijken.nl bedacht. Daarnaast speel ik Softbal in een recreantenteam. Ik ben al sinds 2001 werkzaam in de IT en heb bij verschillende bedrijven gewerkt: TOPdesk, Sogeti en mijn laatste werkgever Oblivion.“

 

En dus nu bij Kentaa. Welke rol vervul je binnen het team?

Paul: “Als Frontend Developer ben ik medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het platform. Ook zorg ik ervoor dat klanten de mogelijkheid hebben om uit steeds meer nieuwe uitstralingen van hun website te kiezen. Daarnaast help ik het team met het oplossen eventuele platform gerelateerde problemen en zorg ik dat de wensen van de klant uitkomen.”

Robert: “Mijn rol binnen Kentaa is Senior Developer. Ik ben verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Kentaa platform en Digicollect.”

 

Waarom heb je voor ons gekozen?

Robert: “Kentaa is een jong bedrijf dat werkt met Ruby on Rails en de volgende stap wil nemen betreffende de cloud. Dat vind ik interessant.”

Paul: ”Kentaa werkt voor een hele andere branch dan waar ik hiervoor voor heb gewerkt. Het leek me daarom ook een mooie uitdaging om iets nieuws te proberen en omdat ik graag andere mensen help past Kentaa goed bij mij. Ook vindt Kentaa het erg belangrijk dat de klant en de eindgebruiker van de website(s) altijd centraal staan, iets waar ik me absoluut in kan vinden!”

 

 

 

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!