Db2eb05791ae063163f6c80b4c2739abd08a0a56

Kennissessie offline en online gekoppelde collectantenwerving

Collecteren is voor mensen een laagdrempelige manier om wat te doen voor een goed doel. Maar tegelijkertijd een manier die toe is aan vernieuwing. Wil je innovatie en een hogere opbrengst bij je collecte? Samen met Christal organiseren we donderdag 8 juni de kennissessie “offline & online gekoppelde collectantenwerving” bij Goede Doelen Nederland.

Uit ervaring blijkt dat als collectanten met de bus ook online gaan collecteren, er veel meer geld per persoon wordt opgehaald. Immers, er wordt veel geïnvesteerd in de werving en reactivering van collectanten en via de online collecte kunnen ook collectanten die geen tijd hebben om langs de deuren te lopen geld ophalen voor je organisatie.

Door telemarketing, e-mailmarketing en Digicollect (ons platform voor online collecteren) te combineren, kun je inspelen op deze kansen. Hierdoor is het mogelijk om een extra opbrengst te realiseren van tienduizenden euro’s. Geïnteresseerd hoe dit werkt? Geef je dan op voor deze kennissessie.

Programma
14.00 – 14.30 uur: Inloop
14.30 – 16.30 uur: Kennissessie met onder andere:
- De kracht van collecteren
- Offline & online, twee verschillende werelden?
- Veel meer online collectanten door combi met telemarketing
- Betrokkenheid verhogen via e-mail marketing
- Casus 1
- Casus 2
- Q&A sessie – Alle vragen welkom!
16.30 – 17.00 uur: netwerkborrel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op offline en online collectantenwerving en neem deel aan deze innovatieve kennissessie, boordevol tips en ideeën!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via info@goededoelennederland.nl. Zien we je daar?