E3e79f509196a3df88e45e38b60befbe2341335e

Hey, doe jij (al) mee met #GivingTuesdayNL?

Op dinsdag 3 december 2019 vindt #GivingTuesdayNL plaats, de dag om goed te doen én te geven. Kentaa heeft zich aangesloten als een van de partners van #GivingTuesdayNL. #GivingTuesdayNL is een breed gedragen initiatief. Samen met ons moedigen veel andere fondsenwervingsplatforms en goede doelen organisaties de beweging aan.

 

Waarom is Kentaa partner van deze beweging?

Meerdere redenen, te beginnen met het feit dat de Giving Tuesday beweging naadloos aansluit op onze missie. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen met succes en plezier geld ophalen om iedereen kansen te bieden op een goed leven en de wereld beter te maken.

Daarnaast voldoet #GivingTuesdayNL aan enkele belangrijke voorwaarden voor succesvolle, online fondsenwerving:

  1. Het vindt plaats op een vaste dag, namelijk 3 december.
  2. #GivingTuesdayNL heeft een duidelijk doel, namelijk geven.
  3. Het is gemakkelijk te koppelen aan een (bestaande) crowdfundingproject, campagne en/of fundraising event.

Kortom, er is wat mij betreft er geen betere dag om te geven en voor fondsenwervende organisaties geen betere dag om te vragen.

De rol van Kentaa als Partner van #GivingTuesdayNL is erop gericht dat we voorzien in tips en ideeën over hoe je Giving Tuesday een plek kunt geven binnen je actieplatform. Hierover zullen we in de komende periode communiceren.

 

Doe jij mee met #GivingTuesdayNL?

Iedereen kan aanhaken bij de #GivingTuesdayNL beweging en daar zijn voordeel mee doen. Samen hopen we er een groot succes van te maken, maar dat valt of staat met jullie deelname.

Dus mocht je het nog niet gedaan hebben, meld dan jullie organisatie aan via www.givingtuesday.nl en Join the movement!

 

Voor in de agenda:

Nederland Filantropieland organiseert op 5 september een gratis webinar waarin de mogelijkheden en goede ideeën voor #GivingTuesdayNL aan bod komen.

 

Meld je aan

 

Wordt vervolgd, Marien Visser

 

 

----

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!