4991f09a9074fc7bc9912d188efa1d915aacbc7e

Fonds Slachtofferhulp lanceert crowdfunding-platform

Fonds Slachtofferhulp geeft iedere dag noodhulp aan mensen die buiten hun eigen schuld om slachtoffer zijn geworden. Vaak leven ze daardoor aan de armoedegrens en zijn ze in acute nood. Hulp is dus hard nodig! Fonds Slachtofferhulp voorziet daarom in eerste levensbehoeften, zoals een verzorgingspakket en boodschappen, maar bijvoorbeeld ook in speelgoed of een fiets voor kinderen die niets meer hebben. Om deze noodhulp te kunnen blijven bieden heeft het fonds in 2017 extra geld nodig. Om precies te zijn €12.500 voor de eerste helft van het jaar. Juist daarom startte Fonds Slachtofferhulp onlangs met crowdfunding.

Uiteenlopende crowdfunding-projecten
Kentaa bouwde het crowdfunding-platform voor Fonds Slachtofferhulp. Op www.helpslachtoffers.nl kan iedereen nu zijn of haar steentje bijdragen aan hulp voor slachtoffers in nood. Op het platform zijn verschillende crowdfunding-projecten gestart. Zo is er een campagne voor Riet, wiens pincode is afgekeken waarna haar volledige AOW werd opgenomen, waardoor ze nu haar boodschappen niet meer kan betalen. Voor de familie van Wijk wordt er gecrowdfund voor een zorgeloos dagje uit. Zij ontvluchtten hun huis na aanhoudende bedreigingen van de buurman en leefden twee jaar op een paar vierkante meter. Ook Olivier verdient het om in het zonnetje gezet te worden: hij maakte al zijn spaargeld over aan een vrouw die hij via internet ontmoette. Ze bleek een oplichtster, die hem berooid en eenzaam achterliet. En zo zijn er nog 8 andere projecten. Allemaal met maar 1 doel: de slachtoffers laten voelen dat ze er niet alleen voor staan.

Projecten

Wil jij ook slachtoffers in nood helpen? Doneer dan nu op het platform!

Over Fonds Slachtofferhulp
Fonds Slachtofferhulp maakt zich sterk voor slachtoffers van ongevallen, misdrijven en rampen. Het fonds vindt dat elk mens de mogelijkheid zou moeten krijgen om na een ingrijpende gebeurtenis de draad weer op te pakken en een leven te leiden dat niet in het teken staat van het slachtofferschap met alle gevolgen van dien. Op basis van zijn of haar eigen veerkracht én met de juiste hulp. Meer informatie vind je op de website van Fonds Slachtofferhulp.

------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!