3d115fb46754e051a49965c2897860c56164ee61

Een uniek fondsenwervend evenement: De Midzomernachtloop

Ook in 2017 organiseren klanten van ons weer bijzondere fondsenwervende evenementen. Dit maal lichten we er één uit, namelijk de Midzomernachtloop van Natuurmonumenten. Een sportieve uitdaging, waarbij men een halve- of hele marathon (21 of 42 kilometer) door Nationaal Park Veluwezoom kan wandelen. Het bijzondere aan de Midzomernachtloop is het feit dat deze ’s nachts plaatsvindt. En wel in één van de kortste nachten van het jaar: de nacht van zaterdag 17 juni op zondag 18 juni 2017.

Bescherming van de Veluwezoom
Door deel te nemen draag je bij aan onderhoud voor de schitterende natuur van de Veluwezoom. Het streefbedrag van Natuurmonumenten is € 250.000. Met dit bedrag kunnen zij een jaar lang 1000 hectare natuur onderhouden. Om mee te doen aan de wandelmarathon gaan deelnemers op zoek naar sponsors die in totaal € 250 bijdragen. Zo wandel jij met de € 250 van jouw sponsors voor 1 jaar bescherming van 1 hectare natuur!

Platform voor het evenement
Kentaa mocht dit jaar het platform voor het evenement verzorgen. Dit maatwerk-platform is onlangs live gegaan. Op https://marathon.lopenvoordenatuur.nl kan iedereen zich nu inschrijven voor deze onvergetelijke ervaring in de ongerepte natuur. Wil jij ook de magie van de nacht beleven? Schrijf je dan nu in voor de Midzomernachtloop van Natuurmonumenten.

Over Natuurmonumenten
Natuurmonumenten is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. De organisatie wil mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen met en via haar achterban. Ze activeert mensen om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven.

------------------------

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!