F990dab31eb53a0607c1c78dc30fd0ab340dc224

Doneren via Tikkie nu mogelijk in alle Kentaa platformen

Na de introductie van doneren via Tikkie in Digicollect, biedt Kentaa nu voor al haar platformen de mogelijkheid om donaties te werven via Tikkie. De eerste twee organisaties die gebruik maken van Tikkie in het Kentaa platform zijn Stichting Vluchteling met www.nachtvandevluchteling.nl en Stichting Lymph&Co met www.dehollandse100.nl.

 Donatieverzoek via Tikkie, hoe werkt dat?

Op Kentaa websites voor online fondsenwerving kan iedereen een verzoek om via Tikkie te doneren aanmaken en dit delen met hun persoonlijke contacten via WhatsApp of e-mail. Vervolgens kunnen deze contacten gemakkelijk en snel doneren via hun smartphone. De organisaties die met het Kentaa platform werken, vragen bij ABN AMRO een eigen Tikkie account aan. Dankzij de koppeling kan ABN AMRO de donaties rechtstreeks op de bankrekening van het goede doel storten. Ook worden ze meegeteld op de Kentaa site, zodat de donatieteller klopt en de Tikkie donaties terug te zien zijn in het totaal opgehaalde bedrag.

Een voorgesteld bedrag of een eigen bedrag  

Met de toevoeging van Tikkie aan de Kentaa platformen, is er een extra optie bijgekomen. Voorheen bepaalde degene die de Tikkie aanmaakte, het donatiebedrag. Nu is er ook de mogelijkheid om het donatiebedrag door de donateur te laten bepalen. Dat betekent nog meer gemak en vrijheid voor de donateur.

 

 

---

Schrijf je in voor Kentaa's nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van online fondsenwerving. Maximaal eens per maand ontvang je een exemplaar in je mailbox, boordevol tips, interessante artikelen en whitepapers over crowdfunding, peer to peer fundraising, event fundraising en online collecteren. Schrijf je hier in!