Maak kennis met Koen, Kentaa's Visual Designer

11-05-2021 | 11:44

Het Kentaa team is een Visual Designer rijker. Koen op de Weegh is sinds kort bij ons gestart en brengt zijn design en UX/UI kennis naar onze producten en communicatie uitingen. We stellen hem graag even aan je voor.

Koen is 33 lentes jong en woont samen met zijn vriendin Kiki en dochter Sem Ellen in Huissen.

Hij is altijd bezig en probeert regelmatig nieuwe dingen. Zo stapt hij graag op de latten in een wintergebied, bindt hij een fles zuurstof op zijn rug als de onderwaterwereld lonkt en trekt hij maar al te graag zijn wandel- of hardloopschoenen aan om nieuwe gebieden te ontdekken.

Op werkgebied heeft hij zich veel verschillende facetten van communicatie eigen gemaakt in meerdere vakgebieden. Kort samengevat is hij van grafisch vormgever doorgegroeid naar visual designer tot (online)marketeer. Een zeer leuk en bewogen carrièrepad. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Daarom heeft hij zijn focus herpakt op visual design. Bezig zijn met met het begrijpelijk opzetten van informatiestructuren, zowel on- als offline en elke keer de juiste balans vinden tussen functioneel & esthetisch design is voor hem de uitdaging.  

Koens ervaring als marketeer komt nu nog van pas. Hierdoor kan hij zich beter inleven in verschillende doelgroepen en heeft hij een zeer efficiënte en UX/UI georiënteerde ontwerpmethodiek. 

Koen kwam al eerder in contact met Kentaa voor een andere functie binnen het team. Ondanks dat die functie niet de juiste match was, gingen Koen en Kentaa met een goede indruk uit elkaar. De positieve energie van het team en Kentaa's doel om zo veel mogelijk fondsenwervende organisaties te helpen met online fondsenwerving, waren voor Koen aanleiding om nog eens bij Kentaa te solliciteren. Met succes! In de rol van Visual Designer gaat hij aan de slag met klantdesigns, content én onze platforms en draagt hij zijn steentje bij aan Kentaa's doelstellingen!

 

Connect met Koen op LinkedIn

 

Zet 'm op bij Kentaa, Koen!