Kom-in-actie platform

Laat je achterban geldinzamelacties voor jouw goede doel of non-profitorganisatie starten. Een kom-in-actie platform van Kentaa maakt geld inzamelen gemakkelijk en leuk voor ieder type organisatie!

Heeft jouw organisatie een enthousiaste achterban? Willen jouw supporters graag hun handen uit de mouwen steken en voor jou een geldinzamelactie starten? Of hebben zij een goed idee voor fondsenwerving dat jij graag mogelijk wilt maken? Dan is een kom-in-actie platform een goede oplossing voor jouw goede doel of non-profitorganisatie!

Een kom-in-actie platform is een handige tool die het starten van acties om geld in te zamelen voor jouw organisatie, zo makkelijk mogelijk maakt voor jouw achterban. Het platform is er voor iedereen die geldinzamelacties voor jouw organisatie mogelijk wil maken.

 

Acties om geld in te zamelen start je snel en makkelijk met een kom-in-actie platform van Kentaa. Met Kentaa bied je jouw achterban online gereedschap om eenvoudig alle mogelijkheden van het internet te benutten en geldinzamelacties te starten voor jouw goede doel of non-profitorganisatie. Een actiestarter krijgt een actiepagina die via alle social media gedeeld kan worden en waarop men kan doneren. Via laptop, tablet of smartphone. Geld inzamelen voor een goed doel of non-profitorganisatie wordt hiermee leuk en succesvol!

Start nu vanaf Kentaa Basic


photo

Bionext


Bionext is namens de biologische sector en partners de campagne ‘De Grootste Zaadbank van Nederland’ gestart. Het ultieme doel: de EU-wetgeving op patenten wordt aangepast zodat er geen patenten mogelijk zijn op natuurlijke eigenschappen van zaden, vruchten en planten.

 Bekijk website
photo

Hartstichting


Een doorbraak komt vaak uit onverwachte hoek. De Hartstichting biedt daarom talentvolle onderzoekers de kans innovatief onderzoek te doen. We vragen hen buiten de gebaande paden te denken en te komen met originele, tegendraadse onderzoeken.

 Bekijk website
photo

Nationaal Fonds Kinderhulp


Ieder kind moet erbij kunnen horen vindt Nationaal Fonds Kinderhulp. Voor ruim 300.000 kinderen die in ons land in armoede opgroeien is dat helaas niet vanzelfsprekend. Zij voelen zich regelmatige buitengesloten. Mede dankzij steun van donateurs en bedrijven kunnen wij hen helpen met o.a. contributie voor de sportclub, opleiding, een dagje uit en zwemles. Kinderhulp is er voor ze, ook als ze nergens anders terecht kunnen.

 Bekijk website


photo

Skate4AIR


Skate4AIR bestaat uit twee schaatsevenementen in het buitenland: de Skate4AIR Classic in Oostenrijk en de Skate4AIR Daylight Challenge in Zweden. Deelnemers staan samen met Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage op het ijs en zamelen zoveel mogelijk geld in voor onderzoek naar taaislijmziekte.

 Bekijk website
photo

JDRF Walk


De JDRF One Walk is een evenement dat draait om één doel: stappen zetten voor een wereld zonder Type 1 Diabetes. Centraal staat een symbolische wandeling van Type één naar Type géén. Naast het wandelen is de JDRF One Walk een onvergetelijke dag door de unieke sfeer van verbroedering: iedereen op de Walk wordt door de een of andere manier door Type 1 Diabetes geraakt.

 Bekijk website
photo

Wintertijd Challenge


Organiseer je eigen challenge met jouw sportvereniging, sportschool, sportaccommodatie of bedrijf en help Spieren voor Spieren in de strijd tegen spierziekte bij kinderen. Elke locatie en elke sport is mogelijk. Samen kunnen we deze nacht tijd winnen voor kinderen met een spierziekte en meer spierziekte onderzoek mogelijk maken.

 Bekijk website
photo

Pink Walk & Run


Ieder jaar organiseert Stichting Pink Ribbon de Pink Walk & Run. De stichting financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

 Bekijk website
photo

De Zuiderzee Klassieker


De Zuiderzee Klassieker van Stichting MLDS gaat over het tonen van lef en moed. Over uitdagingen en strijd aangaan. Voor alle mensen die we hebben verloren aan, of vechten tegen darmkanker. En namens alle artsen, verpleegkundigen, onderzoekers, vrijwilligers en familie en vrienden van patiënten die dagelijks de strijd helpen aangaan.

 Bekijk website
photo

Nacht van de Vluchteling


Tijdens de Nacht van de Vluchteling lopen duizenden deelnemers een 40 kilometer lange sponsorloop in verschillende provincies van het land. Het doel: met elkaar een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor noodhulp aan vluchtelingen en ontheemden in de regio. Voor mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog, conflict en onderdrukking. Naast het ophalen van geld, vragen de lopers met hun deelname op een positieve manier aandacht aan vluchtelingen wereldwijd.

 Bekijk website


photo

Scouting Nederland Fonds


Steunscouting.nl is een nieuw crowdfunding platform speciaal voor Scoutinggroepen en -organisatieonderdelen. Met Steunscouting.nl kan iedere groep inkomsten genereren voor projecten waar alle leden baat bij hebben: van nieuwe tenten tot pionierhout en van een speciaal zomerkamp tot de bouw van een nieuw clubhuis. Laat je uitdagen en zorg ervoor dat jullie dromen uitkomen!

 Bekijk website
photo

Jeugdfonds Sport & Cultuur


Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 378.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Die kinderen krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt kinderen zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft alle kinderen de kans mee te doen.

 Bekijk website
photo

Spierfonds


Ruim 200.000 Nederlanders hebben een spierziekte. Wetenschappelijk onderzoek is hun kans op een betere toekomst. Jij kunt daarbij helpen. Start een actie en haal geld op voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

 Bekijk website
photo

Stichting MS Research


MS Research werkt samen met onderzoekers, zorgpersoneel en donateurs aan meer onderzoek naar de oorzaken, symptomen en behandeling van de ziekte multiple sclerose. Daarnaast steunt zij onderzoek naar de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg voor mensen met MS.

 Bekijk website


photo

Amnesty International


Met de opbrengsten van jouw collectebus zet Amnesty zich in voor de duizenden slachtoffers van mensenrechtenschendingen. Amnesty neemt voor onderzoek en acties geen geld aan van overheden. Daarom zijn we afhankelijk van de inzet en donaties van mensen zoals jij!

 Bekijk website
photo

Nierstichting


Dialyse is geen leven, maar overleven. Elk jaar overlijden 1.000 dialysepatiënten. Laten we de kunstnier klein maken en de wereld van nierpatiënten weer groot. Maak je eigen online collectebus en draag bij aan de draagbare kunstnier!

 Bekijk website
photo

Plan Nederland


Meisjes in ontwikkelingslanden zijn vaak gevangen in een vicieuze cirkel van armoede en discriminatie. Terwijl juist meisjes het verschil kunnen maken, als ze de kans krijgen naar school te gaan. Investeren in meisjes is investeren in een betere toekomst voor iedereen.

 Bekijk website
photo

Epilepsiefonds


In ons land krijgen jaarlijks 2000 kinderen deze diagnose. Op dat moment begint een leven vol onzekerheid. Epilepsie is namelijk nog steeds niet te genezen. Daarom financiert het Epilepsiefonds wetenschappelijke onderzoeken naar epilepsie. Daarnaast geeft het Epilepsiefonds voorlichting over de aandoening, verleent hulpverlening aan mensen met epilepsie en organiseert speciale vakantiereizen.

 Bekijk website
photo

Pink Ribbon


Borstkanker is in alle gevallen ingrijpend. En hoe jonger de vrouw, hoe heftiger de effecten op haar lichaam en haar leven. Steun daarom deze borstkankermaand jonge vrouwen met borstkanker.

 Bekijk website
photo

Longfonds


Elk jaar worden duizenden kinderen met astma benauwd opgenomen in het ziekenhuis. Daarom wil het Longfonds (voorheen Astma Fonds) astma voorkomen en genezen. Steun ons onderzoek.

 Bekijk website

Goede doelen en non-profitorganisaties zoals zorginstellingen, sportverenigingen, onderwijsinstellen of culturele instellingen hebben vaak een grote achterban met mensen die hen een warm hart toedragen. Deze mensen zijn bij uitstek geschikt om te helpen met geld inzamelen. Door een kom-in-actie platform te gebruiken kun je je achterban hierin faciliteren. Samen een geldinzamelactie starten inspireert. Op het kom-in-actie platform van Kentaa kan je achterban allerlei acties om geld in te zamelen starten. Denk hierbij aan van het verkopen van cupcakes tot het inzamelen van flessen voor statiegeld. Dit is ook nog eens erg effectief gebleken: men doneert nu eenmaal graag geld aan een bekende.

Geld inzamelen voor een goed doel is al een oud principe. Iedereen kent de sponsorloop van vroeger. Met het platform voor online fondsenwerving van Kentaa, kun je deze en andere bekende concepten, online inzetten. Sterker nog, jouw achterban kan helemaal zelf geld inzamelen. Zij starten zelf geldinzamelacties en kunnen die via hun sociale netwerken verspreiden. En het Kentaa-platform zorgt voor slimme manieren en tips om nog meer geld in te zamelen.

Tegenwoordig is fondsenwerving overigens allang niet alleen meer relevant voor goede doelen. Vanwege teruglopende subsidies vanuit de overheid zijn ook zorg-, onderwijs- en culturele instellingen op zoek naar nieuwe wegen van financiering. Geld inzamelen met behulp van een kom-in-actie platform van Kentaa biedt uitkomst!

Op het kom-in-actie platform zie je meteen hoeveel geld er is opgehaald. Via het handige Kentaa-dashboard zie je snel wie er voor jouw organisatie geldinzamelacties heeft opgezet en wie er heeft gedoneerd. Het platform heeft alles om het voor jouw achterban zo makkelijk en leuk mogelijk te maken om geld in te zamelen voor het goede doel. Jij kunt de mensen die voor jou in actie komen in het zonnetje zetten door hun geldinzamelacties uit te lichten op het platform. Misschien vind je één van de acties van je achterban we zo goed dat je er een groter evenement van kunt maken. Een kom-in-actie platform is dus ook dé plek voor inspiratie, voor jouw én je achterban. Met een kom-in-actie platform verander jij jouw achterban in echte fondsenwervers.

Geld inzamelen doe je natuurlijk het liefst op een zo groot mogelijke schaal. Kentaa zorgt daarom voor goede social media koppelingen. Hierdoor kunnen acties om geld in te zamelen makkelijk gedeeld worden met een grote groep mensen. Voor jou een extra kans om je doelgroep uit te breiden en nieuwe mensen te bereiken. Mensen die op den duur wellicht geld inzamelen voor jouw doel. 

Ook online fondsenwerven voor jouw goede doel of non-profitorganisatie? Kies voor Kentaa!