Voor wie is Kentaa?

Wij werken voor alle organisaties die maatschappelijke doelstellingen bereiken via fondsenwerving. 

Kentaa helpt non-profit organisaties met online fondsenwerving. Deze manier van verkrijgen van financiering, biedt voor steeds meer organisaties uitkomst. Van goede doelen tot sportverenigingen, onderwijsinstellingen, zorg & welzijn en cultuur & erfgoed; Kentaa helpt met slimme oplossingen jouw organisatie vooruit!

Kentaa biedt innovatieve platformen, die geschikt zijn voor zowel grote als kleine organisaties. Wij geloven namelijk dat iedere organisatie kan profiteren van online fondsenwerving. Onze platformen zijn schaalbaar zodat ze voldoen aan dat wat jij nodig hebt. Niets meer, niets minder.

Met het Kentaa-platform kun je kiezen voor een template vormgeving of juist voor een maatwerk design. En naast inkomsten genereren, kunnen onze tools jouw organisatie nog veel meer opleveren! Fondsenwervers kunnen met Kentaa namelijk ook bestaande netwerken betrekken bij de organisatie én nieuwe doelgroepen bereiken. Daarnaast biedt Kentaa jou real-time inzicht in de inkomsten en een duidelijke financiële administratie.

Het toegewijde Kentaa-team staat klaar om je te faciliteren bij het implementeren van online in de fondsenwervingsmix. Jouw doel, is ons doel! Wij geloven er namelijk in dat we samen veel meer kunnen bereiken. Kentaa is graag jouw partner op het gebied van online fondsenwerving voor goede doelen, sportverenigingen, onderwijsinstellingen, cultuur & erfgoed en zorg & welzijn.

Bekijk onze pakketten

Dankzij de afname van overheidssubsidies, komen niet langer alleen charitatieve instellingen in aanraking met fondsenwerving. Om mooie dromen en projecten te kunnen blijven realiseren, moeten ook onderwijsinstellingen, sportverenigingen en organisaties op gebied van zorg & welzijn en cultuur & erfgoed, zorgen voor eigen financiering.

Traditionele fondsenwerving blijkt echter steeds minder effectief. Collectanten vinden is tegenwoordig bijvoorbeeld voor veel goede doelen lastig. Ook is het geefgedrag van consumenten veranderd. Daar tegenover staat dat ruim 90% van de Nederlanders dagelijks op het internet te vinden is. Kansen voor fondsenwerving liggen dan ook online. Kentaa helpt met het benutten van dit kanaal. 

Hoe doen we dat? Kentaa biedt diverse mogelijkheden voor online fondsenwerving, in de vorm van gebruiksvriendelijke en innovatieve platforms. Deze platforms zorgen voor een optimale toepassing van de nieuwste online technieken. De websites hebben allerlei slimme functies die ervoor zorgen dat jouw achterban met succes en plezier kan helpen. 

Met behulp van Kentaa maak je van je vertrouwde offline concepten, denk aan een sponsorloop of het verkopen van cupcakes, gemakkelijk een online variant. Dankzij de integratie van sociale media, is het bereik van online fondsenwerving echter vele malen groter. Met slechts één druk op de knop kan jouw campagne via het online netwerk van jouw achterban worden verspreid. Via Twitter, Facebook, LinkedIn en andere sociale media, zorgt sociale druk ervoor dat meer mensen meehelpen met online fondsenwerving. Als jouw vrienden meehelpen, dan wil jij dat toch ook?!

Wanneer je je kiest voor Kentaa, kun je rekenen op uitstekende ondersteuning. Jouw doel, is ons doel! Kentaa fungeert als verlengstuk van jouw organisatie. Door middel van het aanbieden van de juiste tools op de juiste momenten, maken we samen een groot succes van jullie campagne. En met onze handige beheerfuncties blijf je zelf altijd zelf de regie houden en kun je real-time inzicht verkrijgen in de opbrengsten van je campagne.

De mogelijkheden voor fondsenwerving voor goede doelen, onderwijsinstellingen, sportverenigingen en culturele instellingen zijn eindeloos bij Kentaa. Of het nou gaat om actiematige fondsenwerving of crowdfunding, met of zonder beloning, voor online fondsenwerving zit je bij Kentaa goed!