Gezondheidsfondsen

Fondsenwerving is voor gezondheidsfondsen bekend terrein. Bij uitstek hebben zij een gemotiveerde achterban die graag een bijdrage levert aan het voorkomen, genezen en behandelen van ziekten. Een platform van online fondsenwerving van Kentaa faciliteert daarin. Het biedt de achterban een plek om hun verhaal te vertellen en in actie te komen.

Kentaa helpt graag om fondsenwerving naar een hoger niveau te tillen. Slimme functionaliteit neemt gezondheidsfondsen werk uit handen. Het stimuleert goede begeleiding van de achterban dankzij flexibele aanmeldflows, automatische e-mails en realtime statistieken waar je op kunt inspelen. Zodat jullie achterban keer op keer succesvol geld kan inzamelen. Of het gaat om fondsenwervende evenementen, een kom in actie platform, crowdfunding of een online collecteren, het kan allemaal met Kentaa.

We denken graag met je mee om de beste match te vinden voor jullie organisatie en jullie campagnes te laten groeien.Benieuwd hoe Kentaa kan helpen om succes in online fondsenwerving te vergroten?

 

Neem contact met ons op