Kentaa consultancy

Kentaa biedt meer dan alleen een flexibel platform voor online fondsenwerving. Gaat jullie organisatie aan de slag met ons Pro of Expert pakket, dan vind je in ons ook een sparring partner op het gebied van onder andere crowdfunding, event fundraising, kom-in-actieprogramma’s en online collecteren.

Kentaa denkt mee over de positie van het Kentaa platform in jullie fondsenwervingsmix. We helpen met het vormgeven van de campagne en bieden ook tussentijds handige tips en rapportages om jullie online fondsenwerving naar een hoger niveau te tillen. Jullie succes is ook ons succes. 

Deze consultancy is onderdeel van het Kentaa Pro en Expert pakket en wordt niet apart aangeboden.

Hoe ziet dat er uit?

Openbare workshops

Wil je meer weten?

Neem contact op

Whitepapers

Wij schrijven regelmatig whitepapers over ontwikkelingen binnen fondsenwerving. Maar ook whitepapers met praktische tips voor het succesvol gebruiken van onze tools. Deze zijn gratis te downloaden.

Normal ba6677dc1d361c019d3cf593255a0add4c296d71

Stel donateurs centraal met See-Think-Do-Care


In dit rapport van de Werkgroep Communicatie met Particuliere Donateurs via Digitaal, worden 10 principes doorlopen die nodig zijn om de donateur centraal te kunnen stellen. Vervolgens wordt aan de hand van het See-Think-Do-Care model een aantal concrete handvatten geleverd om dit uit te kunnen voeren.


Aanvragen