Kentaa consultancy

Kentaa biedt meer dan alleen een flexibel platform voor online fondsenwerving. Gaat jullie organisatie aan de slag met ons Pro of Expert pakket, dan vind je in ons ook een sparring partner op het gebied van onder andere crowdfunding, event fundraising, kom-in-actieprogramma’s en online collecteren.

Kentaa denkt mee over de positie van het Kentaa platform in jullie fondsenwervingsmix. We helpen met het vormgeven van de campagne en bieden ook tussentijds handige tips en rapportages om jullie online fondsenwerving naar een hoger niveau te tillen. Jullie succes is ook ons succes. 

Deze consultancy is onderdeel van het Kentaa Pro en Expert pakket en wordt niet apart aangeboden.

Hoe ziet dat er uit?

Openbare workshops

Wil je meer weten?

Neem contact op

Whitepapers

Wij schrijven regelmatig whitepapers over ontwikkelingen binnen fondsenwerving. Maar ook whitepapers met praktische tips voor het succesvol gebruiken van onze tools. Deze zijn gratis te downloaden.

Normal 10c9df5dd19e63693d3f93158d2f0afff01ac816

Theorie achter de trends Crowdfunding en Storytelling


Het whitepaper 'de theorie achter de trends Crowdfunding en Storytelling' beschrijft de populaire management theorie van Simon Sinek: Start With Why en de 'Lean' productiemethode van Eric Ries voor innovatief ondernemen. Het biedt lessen uit deze theorie├źn, als praktische toepassingen voor fondsenwervers.


Aanvragen